Οκτώ οργανικά βότανα σε συγκεκριμένες αναλογίες συνεισφέρουν τις αντιοξειδωτικές, ανοσοδιεγερτικές, αποτοξινωτικές, αντιικές, αντιμικροβιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές τους, δρώντας ευεργετικά στον οργανισμό μας: Κολλιτσίδα, Νεροκάρδαμο, Λάπαθο, Κόκκινο τριφύλλι, Φτελιά, Τουρκικό ραβέντι, Αγιάγκαθο και Φύκι Kelp.

Αυτό είναι το Flor·Essence, η μοναδική συνεργική φόρμουλα 8 οργανικών βοτάνων που αναζωογονεί τον οργανισμό, δρα ως αποτοξινωτικό σε κυτταρικό επίπεδο, έχει ιστορία πολλών δεκαετιών, προέρχεται από τον Καναδά και συμβάλλει σε: γερό ανοσοποιητικό, περισσότερη ενέργεια, βελτιωμένη πέψη και καλύτερο ύπνο.

Τα 8 βότανα του:

Χτίζουν ανοσολογική άμυνα

Το Κόκκινο τριφύλλι, το Νεροκάρδαμο, η Κολλιτσίδα, το Λάπαθο και το Τουρκικό ραβέντι ενεργοποιούν τα μακροφάγα – αποτοξινωτικά του αίματος – που απομακρύνουν και μεταφέρουν ξένο και τοξικό υλικό από το αίμα στα όργανα αποβολής.

Αποτοξινώνουν

Επιδερμίδα: Το Κόκκινο τριφύλλι και το Αγιάγκαθο είναι εφιδρωτικά βότανα που υποστηρίζουν την αποτοξίνωση της επιδερμίδας, αναβαθμίζοντας τη διαπνοή και την υγιή κυκλοφορία.

 Ήπαρ και Χοληδόχος Κύστη: Το Τουρκικό ραβέντι, το Αγιάγκαθο, το Νεροκάρδαμο, η Κολλιτσίδα και το Λάπαθο αυξάνουν τις χολικές και γαστρικές εκκρίσεις και τη σίελο. Βοηθούν στην εντερική αποτοξίνωση και τον καθαρισμό του ήπατος.

Έντερο: Το Λάπαθο και το Τουρκικό ραβέντι περιέχουν ανθρακινόνες που ενεργοποιούν την κινητικότητα του εντέρου ώστε να βελτιώνουν σημαντικά την αποβολή του τοξικού φορτίου. Η Κολλιτσίδα περιέχει ινουλίνες που παγιδεύουν και απομακρύνουν τις τοξίνες από το έντερο ενώ παρέχει και πρεβιοτικά που τρέφουν την εντερική μικροχλωρίδα. Η Φτελιά έχει ζελατινοειδείς ίνες που προστατεύουν και ανακουφίζουν τις εντερικές γραμμικές βλεννογόνους. Το Φύκι Kelp έχει αλγινάτες που «δένουν» τα βαρέα μέταλλα και βοηθούν στην απομάκρυνσή τους από τον οργανισμό.

Πνεύμονες: Η Φτελιά, το Τουρκικό ραβέντι, το Κόκκινο Τριφύλλι και η Κολλιτσίδα προστατεύουν τη βλεννογόνο των πνευμόνων. Υποστηρίζουν την αποβολή των τοξινών μέσω της αναπνοής.

Μεταφέρουν τις Τοξίνες στις Οδούς Αποβολής

Το Λάπαθο και το Τουρκικό ραβέντι περιέχουν γλυκοσίδες σέννας που ενεργοποιούν την έκκριση ύδατος στα έντερα για την αποβολή τοξινών ώστε να: καθαρίζουν το αίμα, να προκαλούν μία ήπια διουρητική δράση και να υποβοηθούν την αποτοξίνωση των νεφρών.

Κινητοποιούν τη λέμφο και δυναμώνουν το ανοσοποιητικό

Το Κόκκινο τριφύλλι και η Κολλιτσίδα  βελτιώνουν και υποστηρίζουν τη λειτουργία της λέμφου. Ένα ισχυρό ανοσοποιητικό και ένα λειτουργικό λεμφικό σύστημα έχουν άρρηκτη σχέση μεταξύ τους. Το λεμφικό σύστημα είναι ένα δίκτυο 600 λεμφαδένων και λεμφαγγείων που βοηθούν στην απομάκρυνση τοξινών και αποβλήτων και αποτελεί  βασικό παράγοντα για την υγεία του ανοσοποιητικού. Η λεμφική κυκλοφορία δε διαθέτει μια αντλία για να την υποστηρίζει όπως λ.χ. είναι η καρδιά για το κυκλοφορικό. Αντίθετα, το λεμφικό σύστημα είναι σχεδιασμένο να ρέει μόνο προς τα επάνω, ταξιδεύοντας μέσα στο σώμα από τα άκρα προς τη βάση του αυχένα, έχοντας σαν ανταγωνιστή του τη βαρύτητα, γι’ αυτό και η κινητοποίησή του είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Flor·Essence: για καθημερινή ή περιοδική χρήση

Κατά διαστήματα υιοθετείστε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης με συνδυασμό κατάλληλης διατροφής. Το Flor·Essence καθαρίζει ήπια αλλά βαθιά τον οργανισμό από τις τοξίνες, τα βαρέα μέταλλα, τα χημικά, τα μικροσωματίδια, τις ξενορμόνες κ.ά., τα οποία επιβαρύνουν τη λειτουργία των οργανικών συστημάτων και μακροπρόθεσμα δημιουργούν φλεγμονές. Εναλλακτικά, λαμβάνετε μια χαμηλή δόση Flor·Essence για περισσότερη ενέργεια και διάθεση, καλή εντερική λειτουργία και γερό ανοσοποιητικό.

Προϊόν ΕΟΦ. Παρασκευάζεται στον Καναδά από τη Flora Ltd. για τη MedMelon. Τηλ. 2310449441, medmelon.gr