Πριν από 19 χρόνια οι γιατροί είχαν διαγνώσει στη Γ.Γ. την ασθένεια της αυτοάνοσης ηπατίτιδας και προκειμένου να συνεχίσει να ζει έπρεπε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση στη Γαλλία

Με τη δύναμη της θέλησης προσαρμόστηκε στην καινούργια της ζωή της, ξεπέρασε το ψυχολογικό της μεταμόσχευσης και τα κατάφερε.

Η 35χρονη, σήμερα, μητέρα γέννησε χθες ένα κοριτσάκι 2.730 γραμμαρίων. Μαμά και κόρη χαίρουν άκρας υγείας. Τώρα η μητέρα στέλνει ένα μήνυμα ελπίδας και ισχυρής θέλησης.

Όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Μαιευτηρίου «ΡΕΑ», Σταύρος Φωτόπουλος «οι μεταμοσχευθέντες είναι αγωνιστές, έχουν πείσμα, επιμένουν και τα καταφέρνουν».

Υπογραμμίζοντας τη σημασία της δωρεάς οργάνων στη χώρα μας, πρόσθεσε ακόμη ότι: «Δυστυχώς, η χώρα μας αν και πρώτη στα τροχαία ατυχήματα, βρίσκεται σε μία από τις τελευταίες θέσεις στην Ευρώπη σε ό,τι αφορά τη δωρεά οργάνων. Χρειάζεται να γίνουν πολλά ακόμη ώστε ως λαός να κατανοήσουμε τη σημασία της δωρεάς οργάνων και να την κάνουμε πραγματικότητα. Η ιδέα της Δωρεάς Οργάνων αποτελεί την ύψιστη μορφή εθελοντικής προσφοράς».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.