Άλλος ένας χρόνος φτάνει το τέλος του και αυτό σημαίνει ότι έχει μείνει ελάχιστος χρόνος για να σβήσεις από τη λίστα σου όλα τα πράγματα που υποσχέθηκες να κάνεις και να πετύχεις μέχρι το τέλος του 2022. Και αν δυστυχώς δεν έχεις καταφέρει πολλά από αυτά, μη σκας! Διότι μπορείς να τα μεταφέρεις πάντα στα New Years Resolutions του επόμενου έτους. Αχ και μακάρι να μπορούσες να κάνεις το ίδιο και με ορισμένες υποχρεώσεις που πρέπει να κλείσουν το 2022, όπως εκείνα τα τέλη κυκλοφορίας που αναγκαστικά θα πρέπει να πληρώσεις…

Και όμως και αυτό γίνεται…

Όχι δεν πρόκειται για το θαύμα των Χριστουγέννων, αν και θα μπορούσε, αλλά για τη νέα δυνατότητα που σου προσφέρει το wallet+ της Hellas Direct, και σου επιτρέπει να εξοφλήσεις τώρα τα τέλη του αυτοκινήτου σου, ωστόσο εσύ τα πληρώνεις του χρόνου!

Τώρα θα μου πεις ότι δεν θέλεις να μπλέξεις με πιστωτικές, τόκους κτλ. Και καλά κάνεις! Διότι με την πρώτη πλατφόρμα για την κάλυψη όλων των αναγκών του οχήματός σου, wallet+, εξοφλείς τα τέλη σε δόσεις, χωρίς πιστωτική και με επιτόκιο ακόμα και 0%!

Κίνηση στη Λεωφόρο Συγγρού

Μάλιστα, πολύ καλά διάβασες!

Αν το ποσό των τελών για το αυτοκίνητο ή τη μηχανή σου είναι από 20 έως 300 ευρώ, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία BNPL (αγοράζεις τώρα, πληρώνεις αργότερα) με εξόφληση σε 4 δόσεις και επιτόκιο 0%. Για ποσά από 301 έως 2.000 ευρώ η εξόφληση της χρηματοδότησης γίνεται σε 6 ή 12 δόσεις με επιτόκιο που ξεκινά από το 12,6%.

Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι:

  1. Να μπεις στη σελίδα του wallet+
  2. Να επιλέξεις «Τέλη κυκλοφορίας 2023» και να δώσεις λίγα στοιχεία για εσένα και το όχημά σου – πινακίδα και ΑΦΜ.
  3. Στη συνέχεια επιλέγεις τράπεζα και η αίτηση σου ολοκληρώνεται στο online περιβάλλον της.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά θα γνωρίζεις εάν το αίτημα σου έχει εγκριθεί, οπότε και στη συνέχεια τα τέλη πληρώνονται από την υπηρεσία, ενώ εσύ παραλαμβάνεις το αποδεικτικό πληρωμής.

Φυσικά, το wallet+ δεν σου λύνει τα χέρια μόνο στο θέμα των τελών κυκλοφορίας, αλλά γενικά σε ότι και αν χρειάζεται το αυτοκίνητο σου. Με απλά λόγια πρόκειται για μία ολοκληρωμένη λύση για όλα τα έξοδα του αυτοκινήτου, που σου επιτρέπει να ανταποκρίνεσαι στη στιγμή.

Μάλιστα, το wallet+ είναι διαθέσιμο σε όλους, είτε είναι ασφαλισμένοι στην Hellas Direct είτε όχι. Η χρηματοδότηση παρέχεται μέσω συνεργαζόμενων τραπεζών (αυτή τη στιγμή σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα και την tbi). Πολύ σύντομα, όμως, στην πλατφόρμα θα προστεθούν κι άλλα τραπεζικά ιδρύματα.

Με αυτά και με εκείνα έχεις πλέον ένα λιγότερο πράγμα στο μυαλό σου με αποτέλεσμα να μπορείς να επικεντρωθείς αυτές τις ημέρες, σε όλα αυτά που έχουν αξία για σένα!