Εκτεταμένες έρευνες στον ποταμό Στρυμόνα, στις Σέρρες, πραγματοποιούν από το πρωί κλιμάκια της ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης και τέσσερις δύτες, προκειμένου να εντοπίσουν τα ίχνη ενός 35χρονου Βούλγαρου ο οποίος παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Ο 35χρονος που εργάζεται για λογαριασμό ενός κτηνοτρόφου, αγνοείται από τη στιγμή που επιχείρησε να περάσει την παλιά κοίτη του Στρυμόνα κοντά στη Γέφυρα της Βυρώνειας, μαζί με τον κτηνοτρόφο και το γιο του, αγνοώντας τα ορμητικά νερά του ποταμού Στρυμόνα και τις αναγκαίες τομές που έγιναν χθες βράδυ στο βόρειο ανάχωμα για την παροχέτευση του νερού στην παλιά κοίτη του ποταμού, λόγω της επικίνδυνης αύξησης της στάθμης του νερού μετά τις συνεχείς βροχοπτώσεις στη γείτονα χώρα.

Οι τρεις άνδρες παρασύρθηκαν από τα νερά του ποταμού. Οι δύο κατάφεραν να σωθούν την τελευταία στιγμή όταν κρατήθηκαν από τα κλαδιά δέντρων που βρισκόταν στην παρακείμενη όχθη του ποταμού και να ανασυρθούν από βαρκάρηδες που βρίσκονταν στην περιοχή.

Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος του 35χρονου, ο οποίος δεν κατάφερε να βγει στις όχθες του ποταμού.