Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της δίκης του, την ερχόμενη Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος «συνελήφθη» να κάνει βόλτα με τη σύζυγό του. Η κάμερα του «Πρωινού» τον απαθανάτισε μαζί με τη σύζυγό του να μπαίνουν στο αμάξι τους για να ξεκινήσουν την ημέρα τους το πρωί Κυριακής.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο παρουσιαστής ζει μια άκρως φυσιολογική ζωή με τη γυναίκα του και παρά τις καταγγελίες εις βάρος του ούτε κρύβεται ούτε μένει κλεισμένος στο σπίτι και δηλώνει αισιόδοξος για τη δίκη που έρχεται ενώ το οικογενειακό του περιβάλλον τον στηρίζει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την ερχόμενη Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, θα βρεθεί στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια, το Πλημμελειοδικείο θα πρέπει να ορίσει σύμφωνα με αυτούς τους όρους νέα ημερομηνία για την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο πρώην παρουσιαστής, κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης αλλού.