Η τραγουδίστρια Τζώρτζια Κεφαλά του συγκροτήματος «Μπλε» ξεσπά για τον 21χρονο Ερμή Θεοχαρόπουλο ο οποίος έχασε τη ζωή του στα Τζουμέρκα, μετά από πτώση του σε χαράδρα 300 μέτρων.

Συγκινημένη και οργισμένη η τραγουδίστρια σε βίντεο που ανήρτησε στο Facebook αποκάλυψε ότι είναι η νονά του και ξεσπά για όσους συντόνισαν την επιχείρηση διάσωσης υποστηρίζοντας ότι έφτασαν στο σημείο πέντε ώρες αργότερα και ότι υπήρξαν ελλείψεις με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

«Δύο πολύ καλοί άνθρωποι έφυγαν από την Αθήνα και γύρισαν στα Τζουμέρκα σε αυτά τα όμορφα βουνά. Ήρθαν μαζί με τα δύο τους παιδιά. Πλέον, είναι ένα το παιδάκι;, γιατί σήμερα έχουμε την κηδεία του ενός, του Ερμή Θεοχαρόπουλου, του Ερμή Θεοφάνη Θεοχαρόπουλου. Το ξέρω ολόκληρο το όνομα γιατί τυχαίνει να είμαι νονά, πνευματική μητέρα αυτού του παιδιού. Τον είδα να ανδρώνεται σιγά σιγά, να γίνεται ένας εξαιρετικός νέος, ένας πραγματικός άριστος. Αυτοί είναι οι πραγματικοί άριστοι και συνήθως προσπαθούν να τα καταφέρνουν μόνοι τους. Χωρίς καμία στήριξη από αυτό το κράτος, το οποίο το μόνο που κάνει είναι να βάζει λάθος ανθρώπους σε λάθος δουλειές. Πώς γίνεται αυτό; Πώς γίνεται να τραυματιστεί ο Ερμής, να πέσει, να διαλυθεί, να πάρει το 112 που είναι ο επείγον αριθμός και να έρθει η βοήθεια 5 ώρες μετά;» είπε η Τζόρτζια.

Παράλληλα η τραγουδίστρια αποχαιρετά με τον δικό της τρόπο τον άτυχο 21χρονο Ερμή, λέγοντας «καλό ταξίδι αγόρι μου».