Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση έρευνας και διάσωσης τεσσάρων παράτυποι μεταναστών, που είχαν εγκλωβιστεί σε παρέβρια πλημμυρισμένη περιοχή.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας, ενημερώθηκε σχετικά με την ύπαρξη εγκλωβισμένων ατόμων, σε λοφίσκο του πλημμυρισμένου κάμπου, στην παρέβρια περιοχή των Πετράδων Έβρου.

Οι αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας, πραγματοποίησαν ενδελεχείς έρευνες στην περιοχή, με τη χρήση λέμβου και άλλων διαθέσιμων μέσων, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να εντοπίσουν τα εγκλωβισμένα άτομα.

Αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση διάσωσης, κατά τη διάρκεια της οποίας οι αστυνομικοί κατάφεραν να απεγκλωβίσουν και να διασώσουν με ασφάλεια τα τέσσερα άτομα από τη Συρία.

Από την έως τώρα αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης – διακινητής, με τη χρήση βάρκας, μετέφερε τους διασωθέντες από την Τουρκία στην Ελλάδα και τους εγκατέλειψε στο σημείο, όπου τους διέσωσαν οι αστυνομικοί.

(Φωτογραφία αρχείου)

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.