Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου. Επιτήδειοι χρησιμοποιώντας τη φωτογραφία του παρότρυναν ανυποψίαστους πολίτες να επενδύσουν τα χρήματά τους προκειμένου να έχουν μεγάλες αποδόσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα.

«Το θέμα είναι ο κόσμος που μπορεί να παρασυρθεί. Για αυτό το δημοσίευσα για να προστατεύσω τους συμπολίτες μας. Είχε ξαναγίνει αυτό πριν από δύο μήνες. Σε μία ώρα ο δικηγόρος μου θα είναι στην υπηρεσία οικονομικού εγκλήματος. Δεν ξέρω πώς μπορείς να προστατευτείς» είπε στο Mega Καλημέρα ο γνωστός σεφ.

«Η σχετική διαφήμιση προέρχεται από ξένα sites που δεν είναι εύκολο να εντοπιστούν. Ευτυχώς δε συνέβη κάτι, γιατί προχώρησα γρήγορα στη δημοσίευση. Θα ζητήσω την ποινική τους δίωξη γιατί είναι κάτι που μπορεί να με εκθέσει πολύ» κατέληξε.

Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Λευτέρης Λαζάρου: Η ανάρτηση στο Facebook

Πριν λίγες μέρες ο Λευτέρης Λαζάρου είχε ποστάρει στο Facebook το θέμα της απάτης, τονίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση και κάποιοι χρησιμοποιούν το όνομά και το πρόσωπό του παράνομα.

ΠΡΟΣΟΧΗ… ΑΠΑΤΗ!Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα από άγνωστες πηγές που είναι σε εξέλιξη αυτή στιγμή στο διαδίκτυο και…

Posted by Lefteris Lazarou on Friday, October 15, 2021

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.