Κακοποιητική και επιθετική συμπεριφορά είχε σε βάρος και άλλων πρώην συντρόφων του ο δράστης της δολοφονίας της Δώρας στη Ρόδο.

Όπως αποκαλύπτει ο δικηγόρος της πρώην συντρόφου του, Βασίλης Μπέης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο γυναικοκτόνος της Ρόδου είχε απειλήσει με όπλο την πρώην σύζυγό του ενώ σε βάρος της πελάτισσας του είχε ασκήσει σωματική βία.

«Η πελάτης μου είχε κάνει δύο μηνύσεις. Η πρώτη ήταν για σωματική βία και απειλή και η δεύτερη επειδή την απείλησε να αποσύρει την πρώτη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπέης. Όπως είπε, μετά την πρώτη μήνυση της πελάτισσάς του «ο δράστης πήγε στον χώρο εργασίας της μαζί με έναν μπράβο, τη βρήκε και την απείλησε ότι αν δεν αποσύρει τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του, θα ανεβάσει φωτογραφίες με προσωπικές της στιγμές στο διαδίκτυο. Φυσικά δεν την απέσυρε. Του έκανε δεύτερη μήνυση» σημείωσε. 

«Αυτό που τη στενοχώρησε περισσότερο την πελάτη μου όταν συνέβη το δυσάρεστο συμβάν ήταν ότι δεν μπόρεσε, δεν πρόλαβε να προειδοποιήσει την κοπέλα για το περί τίνος πρόκειται» κατέληξε ο κ. Μπέης.  

Ρόδος – Φίλη Δώρας: Της είχε χακάρει τον υπολογιστή

Την καταπίεση που ζούσε η Δώρα, που έπεσε νεκρή από τους πυροβολισμούς του πρώην συντρόφου της στη Ρόδο, αποκάλυψε η φίλη της, Μαριέττα Διάκου.

Όπως είπε η φίλη της Δώρας, η συμπεριφορά του δράστη άλλαξε όταν άρχισαν να μένουν μαζί. Όπως είπε η κυρία Διάκου, είχε μιλήσει με τη Δώρα στο τηλέφωνο για τελευταία φορά την περασμένη Τρίτη κι έκανε λόγο για ένα πανέμορφο και γλυκύτατο πλάσμα, που δεν την άξιζε αυτή η τύχη.

«Ένα βράδυ την είχε κλειδώσει έξω από το σπίτι τους κατηγορώντας την ότι άργησε να γυρίσει. Άλλες φορές της απαγόρευε να βγει στο μπαλκόνια να καπνίσει, ενώ δεν της επέτρεπε να βλέπει τις φίλες της» αποκαλύπτει.

Μάλιστα, η κυρία Διάκου αποκάλυψε ότι η Δώρα – ή Ντόρα όπως τη φωνάζουν στη Ρόδο – είχε προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος γιατί της είχαν χακάρει τον υπολογιστή και είχαν διαγράψει φωτογραφίες της. Η Δώρα ενημερώθηκε από την υπηρεσία ότι το χακάρισμα είχε γίνει μέσα από το σπίτι της και έτσι κατάλαβε ότι ήταν ο δράστης αυτός που το είχε κάνει.

«Μου έδωσε την εντύπωση ότι είχε λυτρωθεί και είχε γλιτώσει όταν χώρισε» λέει χαρακτηριστικά η κυρία Διάκου.