Την καταπίεση που ζούσε η Δώρα, που έπεσε νεκρή από τους πυροβολισμούς του πρώην συντρόφου της στη Ρόδο, αποκάλυψε η φίλη της, Μαριέττα Διάκου.

Όπως είπε η φίλη της Δώρας, η συμπεριφορά του δράστη άλλαξε όταν άρχισαν να μένουν μαζί. Όπως είπε η κυρία Διάκου, είχε μιλήσει με τη Δώρα στο τηλέφωνο για τελευταία φορά την περασμένη Τρίτη κι έκανε λόγο για ένα πανέμορφο και γλυκύτατο πλάσμα, που δεν την άξιζε αυτή η τύχη.

«Ένα βράδυ την είχε κλειδώσει έξω από το σπίτι τους κατηγορώντας την ότι άργησε να γυρίσει. Άλλες φορές της απαγόρευε να βγει στο μπαλκόνια να καπνίσει, ενώ δεν της επέτρεπε να βλέπει τις φίλες της» αποκαλύπτει.

Η εκπαιδευτικός που δολοφονήθηκε στη Ρόδο

Μάλιστα, η κυρία Διάκου αποκάλυψε ότι η Δώρα – ή Ντόρα όπως τη φωνάζουν στη Ρόδο – είχε προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος γιατί της είχαν χακάρει τον υπολογιστή και είχαν διαγράψει φωτογραφίες της. Η Δώρα ενημερώθηκε από την υπηρεσία ότι το χακάρισμα είχε γίνει μέσα από το σπίτι της και έτσι κατάλαβε ότι ήταν ο δράστης αυτός που το είχε κάνει.

«Μου έδωσε την εντύπωση ότι είχε λυτρωθεί και είχε γλιτώσει όταν χώρισε» λέει χαρακτηριστικά η κυρία Διάκου.

Σήμερα η κηδεία της 31χρονης Δώρας στη Ρόδο

Σήμερα, Παρασκευή, στις 16:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της αδικοχαμένης Δώρας στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, όπου εφημέριος είναι ο θείος της, αδερφός του μπαμπά της. Λίγη ώρα νωρίτερα, στις 12:00, θα γίνει η κηδεία του αυτόχειρα δολοφόνου της.

Τι λέει η πρώην σύντροφός του

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 40χρονος ήταν βίαιος. Στο παρελθόν είχε απειλήσει και χτυπήσει την πρώην σύντροφό του.

«Θα μπορούσα να ήμουν στη θέση της», λέει και επιρρίπτει ευθύνες σε άτομα που τον γνώριζαν. Περιγράφει πόσο κτητικός και απειλητικός είχε γίνει μετά τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους. «Όλοι γνώριζαν τη συμπεριφορά του. Είχα ενημερώσει τους φίλους και την αδερφή του. Κανείς δεν με άκουσε, μου έλεγαν να πάω εγώ σε ψυχολόγο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας του 40χρονου, μιλώντας στον Alpha, ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος.

«Αυτό που έκανε το ξέρει η ψυχούλα του και μόνο. Από τη στιγμή που δεν έχεις παιδιά, δεν έχεις νιώσει τον πόνο του παιδιού σου και δεν έχει μείνει το παιδί σου τυφλό για δύο χρόνια. Τον πυροβόλησαν στο κυνήγι και δεν ξέρεις τι πέρασε μετά με τη γυναίκα του. Υπάρχουν κι άλλοι λόγοι. Ο γιος μου το έκανε από τη μεγάλη του αγάπη», είπε.

«Είμαι πατέρας και πονάω. Το κακό έγινε πια, τελείωσε. Δικαιοσύνη δε μπορείς να βρεις πουθενά. Φύγανε και οι δύο. Λυπάμαι τους γονείς, λυπάμαι τον εαυτό μου και τη γυναίκα μου. Αυτή τη στιγμή περνάω το δράμα μου, θέλω να κηδέψω το παιδί μου και όταν θα έρθει η κατάλληλη ώρα θα μιλήσω. Έχουμε κι άλλους μάρτυρες. Συμμερίζομαι αυτούς τους γονείς, τους λυπάμαι και ζητάω συγγνώμη. Για τις άλλες μηνύσεις, δεν θα μιλήσω. Έχετε μιλήσει με αυτές τις γυναίκες; Τέλος συζήτησης», κατέληξε στις δηλώσεις του ο πατέρας του 40χρονου.