Επιθετική και βίαιη συμπεριφορά είχε επιδείξει στο παρελθόν στην πρώην σύζυγό του ο 40χρονος που δολοφόνησε την 31χρονη Δώρα στη Ρόδο.

Πρόσφατα ολοκληρώθηκε προκαταρκτική εξέταση, που παραγγέλθηκε από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, για εκβίαση και πρόσκληση σωματικών βλαβών σε 40χρονη σύντροφο του. Η 40χρονη επί 4μήνο υποψιαζόταν ότι είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα και παρακολουθούσε την κάθε της κίνηση.

Σε πρώην σύζυγό του ο 40χρονος είχε προκαλέσει επίσης προβλήματα, αναφέρει η dimokratiki.gr. Η πρώην σύζυγός του, ενώ ήταν σε διάσταση είχε προσφύγει στα αστικά και ποινικά δικαστήρια με αίτημα την έκδοση απόφασης με την οποία θα του απαγορευτεί να προσβάλλει την προσωπικότητά της, καθώς και να μην πλησιάζει την ίδια, την κατοικία και τον τόπο εργασίας της, στα 500 μέτρα.

Ρόδος: Τη χτυπούσε και την έβριζε

Το σημείο που δολοφονήθηκε η 31χρονη εκπαιδευτικός στη Ρόδο

Η 40χρονη είχε ζητήσει να σταματήσει να την παρακολουθεί και να εμποδίζει την ελεύθερη κίνησή της, να μην αραβιάζει το άσυλο της κατοικίας της και το απόρρητο της ιδιωτικής της ζωής και τέλος να απέχει από κάθε παράνομη πράξη εις βάρος της ψυχικής και σωματικής της υγείας, καθώς απειλούνταν η σωματική της ακεραιότητα.

Είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο το 2011 και ο έγγαμος βίος τους παρουσίασε από την αρχή πολλά προβλήματα, αποκλειστικά εξαιτίας της συμπεριφοράς του. Όταν διαφωνούσε ο άνδρας έσπαγε ό,τι έβρισκε μπροστά του, μιλούσε απαξιωτικά για εκείνη και την οικογένειά της, την εξύβριζε και την χτυπούσε, προσπαθούσε να την μειώσει ως άνθρωπο και γυναίκα και δεν συνείσφερε καθόλου στις οικογενειακές ανάγκες.

Είχε περιγράψει στα δικόγραφα περιστατικά βίας και απειλών εις βάρος της ενώ υποστήριξε ότι την εκβίασε. Υποστηρίζει ακόμη ότι σε μια περίσταση με την απειλή όπλου την απήγαγε και την έβαλε να οδηγεί το αυτοκίνητό της, ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο πίσω κάθισμα με την κάννη του όπλου να την σημαδεύει.

Ισχυρίζεται ότι την υποχρέωσε να κοιμηθούν σε ξενοδοχείο, ενώ μετά από μήνυσή της και ενώ είχε τελειώσει το αυτόφωρο, σκαρφάλωσε τον μαντρότοιχο του σπιτιού της και επιχείρησε να την πλησιάσει, αλλά τον έδιωξε ιδιωτικός αστυνομικός και ο σκύλος του, τους οποίους είχε προσλάβει ο πατέρας της για την ασφάλειά της.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.