Χωρισμένος με παιδί ήταν ο 40χρονος που δολοφόνησε την 31χρονη εκπαιδευτικό στη Ρόδο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega ο άνδρας είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στο παρελθόν και για κάποια χρόνια είχε μεγάλες βλάβες στην όραση εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε.

Όπως είπε ο πατέρας του θύματος τις τελευταίες μέρες η 31χρονη είχε δει τον πρώην σύντροφό της να την παρακολουθεί. Το ζευγάρι ήταν μαζί τους τελευταίους 9 μήνες ενώ συγκατοικούσαν τους τελευταίους δύο. Πριν περίπου 15 μέρες χώρισαν και η Δώρα επέστρεψε στο πατρικό της.

Ο 40χρονος τη σκότωσε με καραμπίνα μέσα στο αυτοκίνητό της και λίγο αργότερα αυτοκτόνησε αφήνοντας ένα σημείωμα που έγραφε: «Χωρίς την καλή μου, δεν έχει νόημα να ζω».

Οι γονείς της μιλούν για έναν άνδρα που ζήλευε την κόρη τους παράφορα. «Της έλεγε δεν θα βγεις έξω. Άφηνε το κλειδί πίσω από την πόρτα για να βλέπει τι ώρα γυρνάει. […] Μια μέρα με πήρε 4 η ώρα τα ξημερώματα η κόρη μου και μου λέει “μαμά είναι τρελός αυτός ο άνθρωπος έχει πρόβλημα. Θέλω να χωρίσω“» είπε στο Mega η μητέρα της 31χρονης.

Η εκπαιδευτικός, όπως επισήμανε η μητέρα της, τις τελευταίες μέρες φοβόταν τον δολοφόνο της. «Την παρακολουθούσε. Ήξερε τι ώρα σχολάει και την περίμενε έξω από το σπίτι της φίλη της. Της είχε στήσει καρτέρι» λέει χαρακτηριστικά.