Για ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι, που ήταν δεμένο και στήριζε ο ένας τον άλλο, έκανε λόγο η ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε με ειδεχθή τρόπο στα Γλυκά Νερά, Ελένη Μυλωνοπούλου. Η κ.Μυλωνοπούλου αναφέρθηκε σε μια πολύ καλή μητέρα που ενδιαφερόταν για το παιδί της και ζήτησε ψυχολογική υποστήριξη για ζητήματα που αφορούσαν την μητρότητα.

«Γι’ αυτό το ζευγάρι, μόνο τα καλύτερα έχω να πω. Έρχονταν πάντα μαζί. Η Καρολάιν δεν είχε φίλες, οι φίλες της ήταν στην Αλόννησο και αφιέρωνε όλο τον χρόνο στο παιδάκι της. Στην ψυχολόγο έκανε κάθε φορά κατάθεση ψυχής. Μάθαινα τι την κάνει χαρούμενη, τι την κάνει ευτυχισμένη. Ήταν ένα 20χρονο παιδί, την έβλεπα σαν παιδί μου, φανταστείτε ότι τα παιδιά μου είναι πάνω από 30 ετών και εκείνη είναι 20. Ήθελε τις συμβουλές μου γιατί διακατεχόταν από λίγο άγχος, δεν είχε όμως φόβο για τίποτε. Ήταν γελαστό παιδί, με στόχους, το άγχος της ήταν για το παιδί της. Πριν γεννήσει είχε μία αποβολή, γέννησε και τη Λυδία πρόωρα οπότε καταλαβαίνετε ότι έχοντας βιώσει όλο αυτό είχε ένα άγχος πώς θα μεγαλώσει το παιδί της. Ο Μπάμπης ήταν πολύ υποστηρικτικός σε όλα και για να συνεχίσει τις σπουδές της. Πάντα μαζί έρχονταν δεν έκρυβε τίποτε» είπε μιλώντας στον Γιώργο Αυτιά στον ΣΚΑΪ.

Γλυκά Νερά: «Ο Μπάμπης βιώνει το δικό του δράμα με μεγάλη αξιοπρέπεια»

«Η Καρολάιν ήταν μια ευτυχισμένη κοπέλα. Ήταν η χαρά της ζωής. Ένα πολυτάλαντο παιδί, ένα ευτυχισμένο παιδί. Λάτρευε τον σύζυγο της, κι εκείνος το ίδιο. Μου είχε πει τα πάντα, μιλούσε για την ευτυχία της. Ήθελε να φτιάξει το σπίτι της, να στεγάσει την ευτυχία της. Τα έλεγε τα όνειρά της. Μην ανοίγεσαι τόσο πολύ, της έλεγα, ο κόσμος δεν είναι όλος καλός» είπε.

Αναφέρθηκε επίσης σε όσα γράφονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον σύζυγος της 20χρονης. «Δεν είχε κάποιο πρόβλημα στη σχέση με τον άντρα της. Ο Μπάμπης βιώνει το δικό του δράμα με μεγάλη αξιοπρέπεια. Οι άνθρωποι δικάζουν, καταδικάζουν και ασελγούν στις ανθρώπινες ψυχές χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνονται όπλα στα χέρια ατόμων με νοσηρή ψυχοσυνιασθηματική κατάσταση, οι οποίοι διαπομπεύουν εύκολα ανθρώπους. Με τον Μπάμπη έχουμε συνεχή επικοινωνία γιατί έχει να ξεπεράσει πολλά πράγματα, καταρχήν την κατακραυγή»ανέφερε η ψυχολόγος.

«Δεν θυμάμαι την ακριβή ημερομηνία, το Πάσχα είχαν φύγει ταξίδι τα παιδιά, μετά δεν προλάβαμε να μιλήσουμε, δεν μπορέσαμε να ξαναειδωθούμε» είπε για την τελευταία τους συνάντηση.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.