Για την υπόθεση Λιγνάδη μίλησε σε τηλεοπτική της συνέντευξη την Τρίτη (23/2) η Ειδική γραμματέας ασυνόδευτων ανηλίκων, Ειρήνη Αγαπηδάκη. Αναφερόμενη μάλιστα στις καταγγελίες πως ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου φέρεται να προσέγγιζε ανήλικους πρόσφυγες με πρόσχημα τα μαθήματα θεάτρου δήλωσε πως δεν έχει καμία τέτοια πληροφορία.

«Δεν έχω καμία πληροφορία ούτε έφτασε στην γραμματεία καμία καταγγελία για τον φερόμενο ως δράστη σε σειρά υποθέσεων όπως αυτές που παρακολουθούμε τόσες μέρες» δήλωσε χαρακτηριστικά η Ειδική γραμματέας ασυνόδευτων ανηλίκων.

«Δεν έχω καμία πληροφορία, καμία εικόνα, που να υπήρχε κάποιο τέτοιο πρόγραμμα με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Δεν μπορώ να κάνω εικασίες ούτε να κάνω έρευνα υποκαθιστώντας τη Δικαιοσύνη» πρόσθεσε μιλώντας στο Mega.

«Το κράτος και οι ΜΚΟ που έχουν την φροντίδα των ασυνόδευτων ανηλίκων, τόνισε, δεν συνάπτουν με ιδιώτες στο σκοτάδι συμφωνίες. Υπάρχει μεγάλη δαιμονοποίηση των ΜΚΟ τις τελευταίες μέρες», είπε, κάνοντας λόγο για κάτι που είναι άδικο και συκοφαντικό.

Η Ειρήνη Αγαπηδάκη ζήτησε τέλος να διερευνηθεί από τη δικαιοσύνη το αν τελέστηκαν αξιόποινες πράξεις με ανήλικους.