Αυξάνονται οι καταλήψεις στη Φθιώτιδα

Οι μαθητές διαμαρτύρονται για το θέμα των συνθηκών στις τάξεις αλλά και για τους χώρους που μοιράζονται στα διαλείμματα


ΕΛΛΑΔΑ
12:08
28/09/2020
Αυξάνονται οι καταλήψεις στη Φθιώτιδα
4
loading

Σε κατάληψη βρίσκονται πολλά σχολεία της χώρας με τους μαθητές να διαμαρτύρονται - κυρίως - για το θέμα των συνθηκών στις τάξεις αλλά και για τους χώρους που μοιράζονται στα διαλείμματα.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Δεν λείπουν αιτήματα σχετικά με την τράπεζα θεμάτων, προβλήματα στις εγκαταστάσεις αλλά και το θέμα της χρήσης μάσκας.

Στη Φθιώτιδα ο αριθμός έχει φτάσει στα 13 σχολεία, πολλά εκ των οποίων δε συμμετείχαν την προηγούμενη εβδομάδα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Υ-Περαστικός

  Το σχεδόν χύμα άνοιγμα του Τουρισμού οοοχι δεν παίζει κανένα ρόλο. Στα πλοία και αεροπλάνα δεν κολλάει. Στα λεοφωρεία και μετρό επίσης. Γενικά όπου βγαίνει χρήμα υπέρ Μεγαλοξενοδόχων, εφοπλιστών. tour-operator- αεροπορικών φαίνεται πως\"δεν κολλάει\" Σε λίγο η κυβέρνηση μέσα από Τρολ και Παπαγαλάκια θα μας πουν πως \"κολλάει\" μόνο στις καταλήψεις και στις πορείες.
  /
  Καλά κάνουν τα πιτσιρίκια. Ζητούν ουσιαστικά μέσα προστασίας όπως 15 μαθητές προσλήψεις σε καθηγητές και καθαρίστριες. Τόσα κτήρια έχει το δημόσιο, να μετατραπούν σε σχολεία. Για να μην μεταφέρουν τα παιδιά τον ιό σε γονείς τους, παππούδες τους και συγγενείς τους. Και μετά εσείς τρολλάκια το ρίξετε στην \"ατομική ευθύνη\". Κρατική ευθύνη δεν υπάρχει πουθενά?
  /
  Πριν τις καταλήψεις έκλεισαν κοντά 100 σχολεία λόγω κορονοϊού. Η Κυβέρνηση ούτε μία μάσκα με τις σωστές διαστάσεις δεν μπορεί να φτιάξει ΣΗΜΕΡΑ, 13:01. Άιντε γκιοζάκο μιλάς και από πάνω.

 2. avatar Να μη βρει ο παππάς να θάψει

  Κάθε μέρα κατάληψης, να συμπληρώνεται στο τέλος του σχολικού έτους. Αν η κατάληψη διαρκέσει πάνω από 3-4 εβδομάδες.... Να χάνεται η χρονιά! Κάθε κατάληψη να έχει μέσα τα ονόματα των καταληψιων και να γίνεται καταγραφή με βίντεο από υπάλληλο του Δήμου για την κατάσταση του σχολείου την πρώτη μέρα της κατάληψης. Μετά την κατάληψη, οι φθορές θα χρεώνονται στους καταληψίες. Βγάλτε έναν νόμο να ησυχάσουμε!!!

 3. avatar Ενας τυχαίος

  Κι όλα αυτά τα αιτήματα θα λυθούν ως δια μαγείας με την κατάληψη???ΧαχΑχΧα ακόμη γελάω!!!!

 4. avatar Αιεν Αριστευειν

  Ψέμματα λένε, μην τους πιστεύετε!!!Υποκινούμενοι ιδεολογικά είναι (πολλοί λίγοι) και οι υπόλοιποι θέλουν να κάνουν χαβαλέ και να γλιτώσουν τα μαθήματα (οι γνωστοί και κοπρήτες - οι μεγάλοι πλειοψηφία των Ελλήνων)Τα θυμάμαι από τα σχολεία της εποχής μου (η αλήθεια είναι ότι τα κτίρια από την περίοδο των συνταγματαρχών τα ίδια έχουν μείνει)!!!!Εσείς δεν το ξέρετε? δεν πήγατε σχολείο? κ το παρουσιάζετε έτσι ή είσασταν σε κανένα ιδιωτικό?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει