Ένας «αόρατος» αριθμός θα παρακολουθεί όλες τις κινήσεις μας

Με εντολή της τρόικας αρχίζει η αριθμοδότηση όλων


ΕΛΛΑΔΑ
8:31
01/03/2014
Ένας «αόρατος» αριθμός θα παρακολουθεί όλες τις κινήσεις μας
27
loading

Απόλυτο έλεγχο στα προσωπικά περιουσιακά δεδομένα και στις δοσοληψίες των Ελλήνων πολιτών επιβάλλει το νέο μνημόνιο. Οι αγοραπωλησίες με μετρητά περιορίζονται στο ελάχιστο, όλες οι χρηματοοικονομικές συναλλαγές θα περνάνε  και θα καταγράφονται από τις τράπεζες, κανένας Έλληνας δεν θα μπορεί να έχει ασφάλεια ή βοήθεια από το κράτος αν δεν χρησιμοποιήσει τον ειδικό αριθμό μητρώου που θα του αποδοθεί.

Ένας «αόρατος» αριθμός που θα δημιουργηθεί θα κρύβει από πίσω τα πάντα για κάθε πολίτη, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα». Χωρίς αυτόν δεν θα μπορεί να έχει και να κάνει τίποτα- εικόνες από το μέλλον που έχουν μπει ως όρος στο Μνημόνιο ΙΙΙ. Τα πάντα μοιάζουν προδιαγεγραμμένα και η τρόικα θα εξετάσει αν ολοκληρώθηκαν μέχρι τον επόμενο έλεγχο προόδου ου θα κάνει τον Αύγουστο:

-ήδη απαγορεύτηκε κάθε συναλλαγή μεταξύ ιδιωτών για μετρητά για ποσά από 1.500 ευρώ και πάνω, αλλά η κυβέρνηση εξετάζει και εισηγήσεις για μείωση του ορίου αυτού σε μόλις 500 ευρώ.

- οι ΔΟΥ δεν δέχονται πλέον πληρωμές σε μετρητά. Απαιτείται όλες οι πληρωμές να γίνονται στις τράπεζες

- τον Δεκέμβριο που πέρασε ενεργοποιήθηκε το Κεντρικό Μητρώο Τραπεζικών Λογαριασμών. Κάθε πολίτης που έχει καταθέσεις σε μία ή περισσότερες τράπεζες αντιστοιχίζεται σε έναν μοναδικό αριθμό. Κάθε συναλλαγή καταγράφεται και παρακολουθείται κεντρικά στη νέα βάση δεδομένων που θα δημιουργηθεί. Το σύστημα τον εμφανίζει σαν ένα «πορτοφόλι» και κάθε κίνηση των λογαριασμών του θα αφήνει τα ίχνη της: πότε και πόσα δόθηκαν ή λήφθηκαν και από ποιους. Τα στοιχεία αυτά διαβιβάζονται στη ΓΓΠΣ.

- για όλες τις συναλλαγές των πολιτών με όλα τα υπουργεία θα απαιτείται πλέον η χρήση του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου. Καμία οικονομική συναλλαγή δεν θα μπορεί να έχει ένας πολίτης με το κράτος αν οι υπηρεσίες δεν γνωρίζουν το ΑΦΜ του.

- Από τον Ιούνιο του 2014 ένας κρατικός φορέας θα συνδέσει όλους τους διαφορετικούς αριθμούς αναγνώρισης που χρησιμοποιούνται σήμερα σε διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες. ΑΜΚΑ, ΑΔΤ, ΑΦΜ, όλοι οι αριθμοί θα γίνουν ένας.

Ακόμα δεν έχει καθοριστεί ποιο μοντέλο θα εφαρμοστεί για τη σύναψη όλων των αριθμών μητρώου αλλά επικρατέστερο θεωρείται το αυστριακό μοντέλο, σύμφωνα με το οποίο βγάινει ένας αρχικός αριθμός για κάθε πολίτη που δεν τον ξέρει κανένας και είναι μυστικός και κρυφός από όλους. Από τον αριθμό αυτό βγαίνουν δύο και τρεις άλλοι, όπως ο ΑΦΜ, ο ΑΜΚΑ και το δελτίο ταυτότητας.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

27
σχόλια
 1. avatar axs

  Αρχίσαμε σιγά σιγά...

 2. avatar despoticos

  Ασχετως με το τι πιστευει κανεις , οι ομοιοτητες με αυτα που γραφονται στην αποκαλυψη για το χαραγμα κ.λ.π, ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ !!!
  Φυσικα ειναι μια απλη, τυχαια συμπτωση, 🙂

 3. avatar Nonic

  θα παρακολουθούνται και οι μίζες;;;; Κοπρόσκυλα

 4. avatar Χρήστος

  Για να καταπολεμηθεί οποιοδήποτε παράνομη πράξη που έχει σχέση με χρήμα (από φοροαποφυγή μέχρι δωροδοκία) πρέπει να ελέγχεται η ροή του χρήματος, δηλαδή οι καταθέσεις και αναλήψεις, τα έσοδα και τα έξοδα.
  Θέλετε ο γιατρός που παίρνει φακελλάκι να ΜΗΝ μπορεί να χρησιμοποιήσει τα χρήματα; Δεν θα μπορεί άνετα. Ακόμα και 2.000 να πάρει μαύρα, δεν θα μπορεί να τα καταθέσει (που τα βρήκες) δεν θα μπορεί να τα μαζέψει και να αγοράσει ένα ακριβό αμάξι/ρολόϊ (πιστωτική), μόνο να τα ξοδεύει λίγα-λίγα σε εστιατόρεια και στο εξωτερικό. Μην μιλήσουμε για τα μαύρα στις αγορές ακινήτων, διότι εάν ο αγοραστής αναλήψει 50.000 Ευρώ και ο πωλητής καταθέσει 50.000, τον έπιασε η εφορία.
  Ανάλογα παραδείγματα είναι η λίστα Λαγκαρντ, η λίστα με όποιον έβγαλε πάνω από 100.000 Ευρώ στο εξωτερικό, που ελέγχονται και τα πρόστιμα πέφτουν βροχή.
  Θέλετε μείωση της διαφθοράς; Έτσι γίνεται στα προηγμένα κράτη. Εάν δεν θέλετε αυτόν τον τρόπο, προτείνετε άλλον. 99 προηγμένα κράτη δεν βρήκαν.
  Α! Να πούμε και τα κακά αυτού του μέτρου. Στην Αυστραλία, εάν έχεις ένα καλό εισόδημα ή περιουσία, ακόμα και εάν έχεις πληρώσει όλες τις εισφορές σου, σύνταξη δεν παίρνεις! Το κράτος σού λέει: έχεις να φας, άσε τα λεφτά της σύνταξής σου να δοθούν σε μη έχοντες.

  1. avatar Paraschos

   Αυτός που έχει πολύ μαυρο χρήμα για να κρύψει, του το κουβαλάν και του το κρύβουν οι ίδιοι, οι υπουργοί οικονομικών, οι τραπεζικοί, οι εφοριακοί και παει λέγοντας. Αυτά όλα γίνονται για τον έλεγχο των μικρότερων.

   1. avatar Χρήστος

    Και αυτός που τους το δίνει, το βγάζει από την Τράπεζα; Και μετά; Που θα το ξοδέψει;
    Η διαφθορά και η φτώχεια δεν μηδενίζονται αλλά μειώνονται

  2. avatar ppbill

   πολύ καλά τα λες φίλε μου, αλλά αυτό που εξηγείς είναι το τυράκι. Τη φάκα που είναι ο απόλυτος έλεγχος όλων των προσωπικών σου δεδομένων δεν τη βλέπεις? Σερβιέτες για τη γυναίκα σου θα αγοράζεις, και επιτόπου στο υπουργείο θα ξέρουν ότι για μια βδομάδα δεν έχει κοκο... Η σκλαβιά, όσο καλοπληρωμένη και να είναι, είναι παντα σκλαβιά...

   1. avatar ανεργος, απληρωτος, αλλα ο καναπες καναπες

    Αʹ. δεν τους ενδιαφερει η γυναικα σου. Βʹ. μας αρεσει ή οχι, ειμαστε πειραματοζωα, αρα αριθμοι, μετρα κλπ εφαρμοζονται πρωτα σε μας. και τα δεχομαστε αδιαμαρτυρητα. Γʹ. ειτε ειμαστε χριστιανοι ειτε οχι, σιγα σιγα ξεκιναει η μονοκρατορια του ενος, με ο,τι συνεπαγεται. καλη δυναμη σε ολους

   2. avatar Paraschos

    Και κατ'ευθείαν θα σου στέλνουν διαφήμηση για καλάμια, σκουλίκια, βάρκες κ.τ.λ.

   3. avatar Geralt Of Rivia

    Άσε ρε "υποψιασμένε" που βλέπεις τη φάκα και όλοι οι άλλοι μόνο το τυράκι.
    Πρώτα από όλα κανείς δεν θέλει να ασχολείται με την γυναίκα σου και με το αν εσύ πηδάς ή όχι. Και δεύτερο, αν τα "προσωπικά σου δεδομένα" έχουν να κάνουν με μαύρες αγοραπωλησίες, τότε λυπάμαι, αλλά δεν είναι "προσωπικά σου". Πάνε αυτά που ξέρατε λαμόγια.

   4. avatar Χρήστος

    Προτείνεις άλλη λύση; Διότι η παραμονή στην ίδια κατάσταση δεν είναι λύση

 5. avatar Prim8

  16. Και έκαμνε πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους και τους πλουσίους και τους πτωχούς και τους ελευθέρους και τους δούλους, να λάβωσι χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών,
  17. και να μη δύναται μηδείς να αγοράση ή να πωλήση, ειμή ο έχων το χάραγμα, ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού.
  18. Εδώ είναι η σοφία· όστις έχει τον νούν, ας λογαριάση τον αριθμόν του θηρίου, διότι είναι αριθμός ανθρώπου· και ο αριθμός αυτού είναι χξς'. Αποκάλυψις Κεφ. ΑʹΓʹ
  Τώρα που η Αποκάλυψη είναι πιο κοντά παρά ποτέ, άραγε σκεφτόμαστε διαφορετικά;

  1. avatar Νικος

   @ Prim8
   Μονο αν εισαι ενας απο τους 144.000 Εβραιους που ΔΕΝ μολυνθηκαν με γυναικα (12.000 απο καθε μια απο τις 12 φυλες του Ισραηλ) την γλυτωσες! Αλοιως σε βλεπω να μας κανεις παρεα στην Κολαση. Αποκαλυψις Κεφ. Ζ'.

   1. avatar Prim8

    Σαφώς και δεν ισχύει αυτο που λες αλλιώς μάταια είμαστε χριστιανοί. Οι 144.000 όπως είπες θαναι εβραίοι που τελικά θα δεχθούν το Χριστό.Εμείς όπως λέει η γραφή, θα μας διαφυλάξει απο η μέρα του πειρασμού και θα εκφυγουμε πάντα ταύτα...εαν πιστεύεις, εάν υπομένεις.

   2. avatar ΚΕΡΒΕΡΟΣ

    Μπορει και να είναι.Αλλωστε ως γνωστον και μεις οι Ελληνες ειμαστε απόγονοι των δωδεκα φυλων του ισραηλ,γι αυτό και προσευχομαστε στους εβραιους πατερες μας αβρααμ και ισαακ,επισης το γκραν γκινιολ βιβλιο της αποκαλυψης μας εχει κατατρομαξει,ξεπερναει σε φαντασια και τις ταινιες τρομου στα βιντεο κλαμπ.Ο αγιος ιωαννης μηπως ειχε ιδιαιτερη σχεση με τα τριφυλλα;

  2. avatar nikostax

   Θα ηθελα να ηξερα σε τι δεν συμφωνουν αυτοι που σου εδωσαν αρνητικη?Ανοιξτε τα ματια σας ρεεεεεεε!

  3. avatar ΚΕΡΒΕΡΟΣ

   Τωρα που ερχεται η υστατη ωρα και επειδή δεν θελω να είμαι χριστιανος,ηθελα να ρωτησω εσας που τα ξερετε καλα εάν ας πουμε πηγαινα με το στρατοπεδο του βελζεβουλη, μετα την δευτερα παρουσια υπηρχε περιπτωση να με κανει αξιωματικο της κολασης ας πουμε αρχιλοχια ετσι ώστε να την περασω λουφα για ολο το υπολοιπο του αιωνιου θανατου μου;Και δεκανεας βεβαια καλα θα ηταν.

  4. avatar Χρήστος

   Εάν ο Θεός έφτιαξε ένα σύμπαν 16 δις ετών για να παρουσιαστεί στους ανθρώπους πριν από 2.014 χρόνια και να τον καταστρέψει σύντομα, τότε έχουμε μεγάλη σπατάλη πόρων.

 6. avatar losromi

  Πόσο άσχημος τρόπος ζωής.. πόσο ρομποτικός, μηχανιστικός. Σ' ένα όμορφο βουνό, πνιγμένο στα δέντρα και στην απόλυτη ησυχία.. αμόλυντο από τις κοινωνίες τους και τα συστήματά τους... ούτε αριθμοί, ούτε τράπεζες, ούτε θλίψη...

 7. avatar Ομηρος ομηρόπουλος

  ΒΑΛΤΕ ΟΣΟΥΣ ΚΡΥΦΟΥΣ Ή ΦΑΝΕΡΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ !! ΠΑΡΑΣ ΓΙΟΚ !! ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ , ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ !! Η ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ , ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ , ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΣΟΛΗΨΙΕΣ ΜΕΣΩ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !! ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΑ 2 /3 ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΕ ΑΝΕΡΓΙΑ !!!

 8. avatar zagna

  Στην υγειά σας....

 9. avatar kontkrist

  Hello Big Brother!!!!!!!!

 10. avatar Voidi

  Χμμμ, κάτι μου θυμίζει αυτό..... σε κάποιο βιβλίο είναι γραμμένο....

 11. avatar επιχειρηματίας

  χα χα χα. Θεικό άρθρο

 12. avatar mandragoras

  Είμαι το νούμερο 8 με ξέρουν όλοι με αυτό και εγώ κρατάω μυστικό ποιο είναι το όνομά μου!
  Λάκης Χαλκιάς

 13. avatar nemiath

  666 the number of the beast... μεταφορικα. Και θα γινουμε ολοι σκλαβοι και αριθμοι

 14. avatar Georgio

  Καλά μας κάνουν αφού λέμε πάντα ναι!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει