Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη στις Κεχριές Κορινθίας, με την επιχείρηση της Πυροσβεστικής να είναι μεγάλη. Στο σημείο σπεύδει εκτάκτως ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Πιο συγκεκριμένα, επί τόπου σπεύδουν ο αρχηγός Πυροσβεστικής Αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και ο κλαδάρχης επιχειρήσεων Πυροσβεστικής Υποστράτηγος Γεώργιος Πουρνάρας.

Στο σημείο επιχειρούν: 77 πυροσβέστες, 26 οχήματα, 4 ομάδες πεζοπόρου τμήματος, το ΜΕΤΠΕ, 5 ελικόπτερα και 2 αεροσκάφη. Επιπλέον, γίνεται συνδρομή από υδροφόρες, μηχανήματα ΟΤΑ και εθελοντές.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική έχει γίνει εισήγηση για εκκένωση οικισμού, ενώ σύμφωνα με την ιστοσελίδα korinthostv.gr έχει γίνει και εκκένωση κατασκήνωσης.

Η φωτιά κατακαίει κοντά στο στρατόπεδο, όπου βρίσκονται αποθήκες πυρομαχικών του Στρατού και στο σημείο επιχειρούν ισχυρές Πυροσβεστικές Δυνάμεις.

Σύμφωνα πάντα με την Πυροσβεστική, η φωτιά ξεκίνησε από σημείο κοντά στο στρατόπεδο που βρίσκεται στην περιοχή και τώρα έχει κατεύθυνση προς το Γαλατάκι, μακριά από την παραλία των Λουτρών της Ωραίας Ελένης.

Πριν από λίγες ημέρες, στο ίδιο σημείο, είχε προκληθεί και πάλι πυρκαγιά.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες: