Ο Όμιλος ΟΤΕ αναγνωρίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει τα νησιά της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης παρατείνει και εμπλουτίζει τις ενέργειές του για την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και των πελατών του.

Η COSMOTE συνεχίζει να διευκολύνει τους συνδρομητές της στις πληγείσες από το σεισμό περιοχές της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, παρατείνοντας την προσφορά μέχρι τις 28/2/2014, και:

– Παρέχει δωρεάν όλες τις κλήσεις ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής και κινητής, προσφέροντας καθημερινά 1500 λεπτά επιπλέον του προγράμματος, σε όλους τους οικιακούς και εταιρικούς συνδρομητές συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου, καρτοκινητής.

– Σταματά τις διαδικασίες φραγής μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Στο ίδιο πλαίσιο ο ΟΤΕ:

– Παρέχει δωρεάν τα πάγια τέλη σύνδεσης σταθερής τηλεφωνίας, internet και τηλεόρασης ΟΤΕ TV για το διάστημα από 26/1/2014 έως και 28/2/2014, για όλους τους Οικιακούς και Εταιρικούς πελάτες με διεύθυνση κατοικίας/έδρα στο Νομό Κεφαλονιάς.

– Σε όσους πελάτες αιτηθούν προσωρινή διακοπή της τηλεφωνικής τους σύνδεσης μέχρι 31/3/2014:

– δεν θα χρεώσει τα πάγια τέλη για όλο το διάστημα που η σύνδεσή τους θα βρίσκεται σε προσωρινή διακοπή (έως 6 μήνες)

– δεν θα χρεώσει το τέλος για την αποκατάσταση διακοπής της σύνδεσης μέχρι 30/09/2014.

– δεν θα χρεώσει τα τέλη μεταφοράς γραμμής από τα ακατάλληλα για χρήση κτίσματα σε χώρους προσωρινής διαμονής, καθώς και στη συνέχεια από την προσωρινή στη μόνιμη διαμονή έως το τέλος του 2014.

Ο Όμιλος ΟΤΕ θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό των κατοίκων της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και υλοποιώντας όπου είναι δυνατό πολιτικές αλληλεγγύης για τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.