Εκλογές 2019: Νιόπαντροι πήγαν από την εκκλησία στην κάλπη

Πήγαν να ψηφίσουν αμέσως μετα το γάμο στην Αχαΐα


ΕΛΛΑΔΑ
18:34
26/05/2019
Εκλογές 2019: Νιόπαντροι πήγαν από την εκκλησία στην κάλπη
3
loading

Μπορεί να ανέβηκαν πριν λίγες ώρες τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε ένα νεόνυμφο ζευγάρι να βρεθεί στην κάλπη.

Ο Κώστας Νιφόρας και η σύζυγός του Δήμητρα άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα το πρωί της Κυριακής στο Φαραί της Αχαΐας, λίγο μετά το γάμο και τη βάπτιση του παιδιού τους.

Το ζευγάρι τράβηξε τα βλέμματα όσων είχαν πάει να ψηφίσουν ενώ φωτογραφήθηκε με τα γαμπριάτικα την ώρα που έριχναν το ψηφοδέλτιο στην κάλπη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrastimes.gr.

Photo credits: StudioBertsos White Lens

Exit poll: Με το κλείσιμο των καλπών την Κυριακή 26 Μαΐου 2019, στις 19:00, θα μεταδοθεί το κοινό exit poll 2019, δίνοντας μια πρώτη εικόνα της εκλογικής μάχης. Αμέσως μετά ξεκινά η μετάδοση των αποτελεσμάτων για τις Ευρωεκλογές, τις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019 μέσω του υπουργείου Εσωτερικών και της Singular Logic.

Ευρωεκλογές 2019: Στη μάχη του σταυρού ρίχνονται την Κυριακή 26η Μαΐου οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές. Τα δύο μεγαλύτερα κόμματα της χώρας, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, έχουν θέσει διλήμματα εθνικών εκλογών στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Οι ενήλικες πολίτες της ΕΕ καλούνται στις κάλπες για να επιλέξουν ποιος θα τους εκπροσωπήσει στην Ευρωβουλή. Η Ελλάδα εκλέγει συνολικά 21 αντιπροσώπους, κατέχει δηλαδή 21 έδρες. Στις Ευρωεκλογές 2019, ο εκλογέας μπορεί να εκφράσει την προτίμησή του υπέρ τεσσάρων (4) κατά ανώτατο όριο υποψηφίων του συνδυασμού που θα επιλέξει.

Περιφερειακές εκλογές 2019: Την Κυριακή 26 Μαΐου 2019, και αν χρειαστεί, και την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 (σε όσες Περιφέρειες δεν υπάρξει συνδυασμός που συγκεντρώνει το 50% συν 1 ψήφο), οι πολίτες ψηφίζουν από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα για τις Εκλογές 2019.

Δημοτικές εκλογές 2019: Σε δύο γύρους διεξάγονται και οι Δημοτικές Εκλογές 2019 για την ανάδειξη δημάρχου και μελών δημοτικού συμβουλίου, εφόσον δεν συγκεντρωθεί από τον συνδυασμό το ποσοστό 50% συν 1 ψήφο.

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Το newsbeast.gr, όπως σε κάθε εκλογική διαδικασία εδώ και εννιά χρόνια, θα καλύψει έγκυρα και αναλυτικά όλες τις εξελίξεις, ενημερώνοντας άμεσα τους αναγνώστες του για το exit poll και τη ροή των αποτελεσμάτων. Δείτε τους δυναμικούς εκλογικούς χάρτες:

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Τελικά

    Όταν είσαι βλάχος το χεις μέσα σου να κάνεις εντύπωση ρε παιδί μου

  2. avatar Έλληνας 1672876

    Εμένα με έπιασε κόψιμο μέσα στο εκλογικό τμήμα και επειδή δεν είχε χαρτί στην τουαλέτα μου έδωσαν μερικά χρησιμοποιημένα ψηφοδέλτια , ελπίζω να μην με τράβηξαν με κανά κινητό....

  3. avatar Οτιναναι!

    Το εχουμε καψει, καλυτερα να μη ψηφιζαν καθολου με τετοιο iq

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει