Νέα επεισόδια με μικροπωλητές σημειώθηκαν την Κυριακή στην Κυπαρισσία, όπου οπαδοί της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν για τα εγκαίνια του τοπικού γραφείου του κόμματος, μετά τις εκδηλώσεις για τα θύματα στην Πηγάδα του Μελιγαλά, στις οποίες προσήλθε μεγάλος αριθμός Χρυσαυγιτών (δεκάδες πούλμαν).

Τα επεισόδια με τους μικροπωλητές δεν έλαβαν μεγάλη έκταση, ενώ, σύμφωνα με το thebest.gr, στα εγκαίνια των γραφείων της Χ.Α. στην Κυπαρισσία παραβρέθηκαν τρεις από τους έξι αντιδημάρχους του δήμου Τριφυλίας.

Νωρίτερα, στις εκδηλώσεις του Μελιγαλά, οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής έκαναν εμφάνιση σε στρατιωτική παράταξη, με ελληνικές σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το pelopsnews.gr, τα μέλη και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που παρευρέθηκαν σε πλήρη παράταξη και κρατώντας ελληνικές σημαίες, έλαβαν θέσεις μπροστά από την εκκλησία, φωνάζοντας συνθήματα. Μεταξύ των συνθημάτων ήταν και «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», «Τιμή στους χύτες και τους ταγματασφαλίτες», «Αναρχικοί και Μπολσελίβοι, αυτή η γη δεν σας ανήκει», και άλλα.