Κατεπείγουσα ΕΔΕ για γιατρό του νοσοκομείου που υπεξαίρεσε ιατρικό υλικό

Τι δήλωσε ο διευθυντής του νοσοκομείου Μεσολογγίου


ΕΛΛΑΔΑ
13:42
04/10/2018
Κατεπείγουσα ΕΔΕ για γιατρό του νοσοκομείου που υπεξαίρεσε ιατρικό υλικό
2
loading

Προβληματισμός επικρατεί από χθες το βράδυ στο Γενικό Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας και περισσότερο στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, μετά την αποκάλυψη για υπεξαίρεση νοσοκομειακού υλικού και φαρμάκων από γιατρό που λειτουργούσε σε αυτό.

Του ανταποκριτή μας από το agriniopress.gr στο Αγρίνιο

Το agriniopress.gr επικοινώνησε με τον διοικητή του νοσοκομείοy, Π. Παπαδόπουλο, ο οποίος δήλωσε πως είναι γνώστης του θέματος και πως «όλα θα έρθουν στο φως».

Σύμφωνα με τον ίδιο, θα γίνει στο νοσοκομείο κατεπείγουσα ΕΔΕ και σε συνδυασμό με τις έρευνες της Αστυνομίας και των Εισαγγελικών Αρχών θα διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβαινε. «Δεν θέλουμε να μείνει τίποτα στο σκοτάδι. Θα εφαρμοστεί ότι προβλέπεται από τον νόμο και των κώδικα περί δημοσίων υπαλλήλων για αυτές τις περιπτώσεις», επισήμανε.

Ο κ. Παπαδόπουλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, εξήγησε πως το διάστημα που εκείνος βρίσκεται στη διοίκηση του νοσοκομείου, δεν υπέπεσε τίποτα σχετικό με την υπόθεση στην αντίληψή του, αλλά πως θα πρέπει η υπόθεση να ερευνηθεί σε βάθος.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, σε έλεγχο που ενήργησε η Αστυνομία στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 60χρονος γιατρός, βρέθηκαν 59 αμπούλες στεντόν, 163 φαρμακευτικά ναρκωτικά δισκία διαφόρων ειδών (xanax, stedon,lonarid κα) , αλλά και στρογγυλή σφραγίδα του νοσοκομείου, ηλεκτρονικός καρδιογράφος , συνταγολόγια μονής και διπλής διαγράμμισης  και λοιπό νοσοκομειακό υλικό (γάζες κ.λπ.). Ο γιατρός, βάσει πληροφοριών, δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει για ποιον λόγο κατείχε αυτό το υλικό.

Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για υπεξαίρεση στην υπηρεσία και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar SER 30

    \'\' Ο κ. Παπαδόπουλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, εξήγησε πως το διάστημα που εκείνος βρίσκεται στη διοίκηση του νοσοκομείου, δεν υπέπεσε τίποτα σχετικό με την υπόθεση στην αντίληψή του, αλλά πως θα πρέπει η υπόθεση να ερευνηθεί σε βάθος.\'\' Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΧΘΕΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΥΠΕΠΕΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ , ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΕΠΙ ΔΕΞΙΑΣ ΤΩΡΑ Ο ΜΟΥΣΤΑΚΑΤΟΣ ΚΡΗΤΣΙΚΑΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΛΑΚΗΣ ΚΟΒΕΙ ΠΙΣΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΣΤΙΝΟΥΣ . ΑΛΛΑ ΘΑ ΨΑΞΕΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ . ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝΕ ΠΛΗΡΩΝΑΝΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΤΥΧΙΑ ΜΟΙΡΑΖΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΔΟΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ 1 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕΧ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ Ε Δ Ε ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΑΥΡΙΟ . ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΑΡΑΔΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΥΓΕΙΑΣ . ΤΙ [...] ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΘΕΕ ΜΟΥ .

  2. avatar ΜΆΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΠΙΆΣΑΤΕ ΝΑ ΈΧΕΙ ΑΥΤΑ

    ΣΤΟ ΑΜΆΞΙ ΤΟΥ?? ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΣΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΛΟΓΙΣΕΙ?? ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΈΤΕ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΕΔΕ?? ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΡΏΤΟ ΣΚΕΦΤΕΊΤΕ ΠΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ΚΆΝΕΙ ΑΥΤΉ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΑΥΤΟΣ?? ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΩΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΣΕ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΝΟΜΊΖΕΤΕ??ΑΥΤΆ ΓΙΝΌΝΤΟΥΣΑΝ ΤΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΙ ΜΈΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΑΚΌΜΗ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΈΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΆΡΙΑ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΈΓΡΑΦΑΝ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΦΆΡΜΑΚΑ ΑΚΤΥΝΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ?? ΓΙΑ ΌΛΑ ΤΑ ΓΟΎΣΤΑ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΌΛΟ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ??? ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΕΔΕ ΤΙ ΕΔΕ ΜΈΣΑ ΚΑΙ ΞΕΣΚΟΝΊΣΤΕ ΤΟΝ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΊΤΕ ΌΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΗΤΑΝ ΣΥΡΙΖΑ??

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει