Πάνω από 6 εκατ. ευρώ τα κέρδη του «Πάμε Στοίχημα» την προηγούμενη εβδομάδα

Χιλιάδες οι νικητές του παιχνιδιού


ΕΛΛΑΔΑ
10:23
14/06/2018
Πάνω από 6 εκατ. ευρώ τα κέρδη του «Πάμε Στοίχημα» την προηγούμενη εβδομάδα
1
loading

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει, κάθε μέρα, το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Από τις 5 Ιουνίου έως τις 11 Ιουνίου 2018 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 6 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ, στη Ρόδο, επέλεξε το «Τελικό Αποτέλεσμα» σε έξι αγώνες, από την πρώτη κατηγορία της Πολωνίας και τα διεθνή φιλικά παιχνίδια και κέρδισε 7.039,08 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Παρασκευή 8 Ιουνίου, στο Τετραπλό (σωστή πρόβλεψη των τεσσάρων ίππων με την ακριβή σειρά), της δεύτερης ιπποδρομίας των Ελληνικών Ιπποδρομιών, δύο νικητές, από την Αθήνα, κέρδισαν από 2.116 ευρώ.

Στο τετραπλό, της όγδοης ιπποδρομίας, ένας νικητής, από το Χολαργό, κέρδισε 5.911 ευρώ. Στο Σκορ 6 (σωστή πρόβλεψη νικητή σε έξι κούρσες) των Ελληνικών Ιπποδρομιών, ένας νικητής, από τη Χαλκίδα, κέρδισε 14.130 ευρώ.

Το Σάββατο 9 Ιουνίου, στο Τετραπλό, σε ιπποδρομία από το Kenilworth, ένας νικητής, από τη Γλυφάδα, κέρδισε 1.431 ευρώ. Την Κυριακή 10 Ιουνίου, στο Τρικάστ (σωστή πρόβλεψη των τριών πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά), της τρίτης ιπποδρομίας, από τη Λευκωσία, ένας νικητής, από τα Μέγαρα, κέρδισε από 1.396 ευρώ.

Την Τετάρτη 13 Ιουνίου, στο Φορκάστ (σωστή πρόβλεψη της πρώτης και της δεύτερης θέσης με ακριβή σειρά), σε ιπποδρομία από το Chelmsford, ένας νικητής, από την Κέρκυρα, κέρδισε 4.090 ευρώ και στο Σκορ 4 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε τέσσερις κούρσες), των κυπριακών ιπποδρομιών, ένας νικητής, από την Αργυρούπολη, κέρδισε 3.749 ευρώ.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΚΟΝΙΔΙΤΣΙΩΤΗΣ ΝΙΚΩΝ

    Όταν αναρτάτε τέτοια στοιχεία για ποσά που κέρδισαν οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ , θα ήταν προτιμότερο να δίνεται και τις εισπράξεις του ΟΠΑΠ που ανταποκρίνονται σ΄αυτά τα κέρδη και το κέρδος του ΟΠΑΠ. ΄Έτσι που το γράφεται είναι σαν ο ΟΠΑΠ να έκανε φιλανθρωπία και να μοίρασε αυτά τα ποσά.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει