Επισκευή και αναβάθμιση των κεντρικών οδικών δικτύων Μεγάρων και Ν. Περάμο

Το έργο θα είναι συνολικού προϋπολογισμού 1.850.000 ευρώ


ΕΛΛΑΔΑ
23:52
21/12/2017
Επισκευή και αναβάθμιση των κεντρικών οδικών δικτύων Μεγάρων και Ν. Περάμο
1
loading

Η αναβάθμιση και επισκευή των κεντρικών οδικών δικτύων των πόλεων των Μεγάρων και της Νέας Περάμου του Δήμου Μεγαρέων, συνολικού προϋπολογισμού 1.850.000 ευρώ, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, εγκρίθηκε στη σημερινή του συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ο αντιπεριφεριάρχης Δυτικής Αττικής, Γιάννης Βασιλείου, εισηγούμενος το έργο υπογράμμισε ότι «πρόκειται για την ανακατασκευή 30 κεντρικών-συλλεκτηρίων οδικών αξόνων της πόλης των Μεγάρων και 22 της Νέας Περάμου, ώστε να καταστεί ασφαλής και άνετη η διέλευση πεζών και οχημάτων». Όπως σημείωσε, στα Μέγαρα έχουν κατασκευαστεί, τελευταία, πολλά έργα τα οποία προκάλεσαν πολλά προβλήματα στο οδικό δίκτυο της πόλης. Συγκεκριμένα, σε όλη την έκταση της παλιάς πόλης έχει κατασκευαστεί δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων, ενώ έχουν γίνει σε μεγάλο βαθμό και οι απαραίτητες ιδιωτικές συνδέσεις. Σε εξέλιξη βρίσκονται η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης και οι συνδέσεις των οικιών σε αυτό ενώ και οι Οργανισμοί Κοινής Ωφέλειας, κινητής τηλεφωνίας κ.λπ. έχουν δημιουργήσει τα δικά τους δίκτυα για την εξυπηρέτηση των πολιτών. Ο κ. Βασιλείου πρόσθεσε ότι το ίδιο συμβαίνει και στη Νέα Πέραμο, με το δίκτυο αποχέτευσης.

Επιπλέον, τόνισε, ότι ταυτόχρονα με αυτό το έργο «θα επισκευαστούν δρόμοι στον συνοικισμό των Ρομά, στην περιοχή «Βλυχό» Μεγάρων, ενώ θα ασφαλτοστρωθούν και χωματόδρομοι. «Πρόκειται», διευκρίνισε, «για περιοχή στην επέκταση σχεδίου πόλεως των Μεγάρων, στην οποία κατοικούν ως επί το πλείστον Έλληνες Ρομά, οι οποίοι διαβιούν υπό άθλιες συνθήκες».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Yan

    Γνωστός για τις προτιμήσεις του στους γύφτους ο αντιπεριφεριάρχης (την άλλη φορά πήρε τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν -από εθελοντές στα Μέγαρα- για τους πλυμμηροπαθείς της Μανδρας και τα μοίρασε στους γύφτους των Μεγάρων). Υποθέτω για αυτούς θα είναι και τα περισσότερα λεφτά.
    Πάντως εγώ πρόλαβα και πούλησα το σπασμένο -από τους δρόμους- αυτοκίνητό μου (όταν άλλαξα τα αμορτισέρ δεν πίστευαν σε τι κατάσταση τα βρήκαν -με 30.000χλμ και μόνο σε άσφαλτο).
    Πάντων αυτόν τον καιρό, σπάω το νέο μου αυτοκίνητο...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει