Συνεχίζονται τα προβλήματα στον θεσσαλικό κάμπο από την κακοκαιρία Daniel, με τον οικισμό Παλαμά της Καρδίτσας να βρίσκεται σε χείριστη κατάσταση. Συνολικά, η κακοκαιρία έχει φέρει τον θάνατο σε 6 ανθρώπους, έως τώρα.

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε κάτοικος της Καρδίτσας, η κ. Παπαθανασίου, στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος». Η ίδια μίλησε για τη μητέρα της, η οποία βρισκόταν στον Παλαμά Καρδίτσας πως «μου είπαν ότι βρήκαν τη μητέρα μου πνιγμένη στο σπίτι». «Ήταν η νύφη μου και ο γιος της στο σπίτι αλλά δεν πρόλαβαν να την πάρουν».

«Την άφησαν μέσα να πνιγεί και είναι το νερό 2 μέτρα εκεί», είπε η γυναίκα στο OPEN. «Ανησυχώ, επειδή σίγουρα έχει πνιγεί. Έχω πάρει τις Αρχές».

«Η μητέρα μου είναι 97 ετών και είναι κατάκοιτη», κατέληξε η κ. Παπαθανασίου, η οποία έκανε εκκλήσεις προς τις Αρχές, για να μεταφερθεί κάποιος στο σπίτι της μητέρας της. «Είναι 100% μέσα η γιαγιά πνιγμένη», ανέφερε ξανά.

Νωρίτερα, η εθελόντρια στην Καρδίτσα, Ειρήνη Δήμου, είχε αναφέρει στο OPEN πως «πρέπει να βγάλουμε κόσμο, έχουμε θύματα μέσα. Υπάρχουν θύματα μέσα σε σπίτι. Ναι, υπάρχει μέσα σε σπίτι νεκρός».