Υλικά

  • 1 πακέτο σφολιάτα
  • 5 φέτες κασέρι
  • 5 φέτες γαλοπούλα βραστή ή ζαμπόν
  • 1 μεγάλη ή 2 μικρές ντομάτες κομμένες σε φέτες
  • 5 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Ανοίγετε το φύλλο σφολιάτας και αλείφετε με ελαιόλαδο.
  2. Στη συνέχεια βάζετε πάνω στο φύλλο από 5 φέτες ζαμπόν, 5 φέτες τυρί και τέλος από 2 φέτες ντομάτα και λίγο μπέικον ψιλοκομμένο.
  3. Καλύπτετε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτα και κόβετε σε ορθογώνια κομμάτια. Έπειτα πατάτε τις άκρες με ένα πιρούνι και αλείφετε με ελαιόλαδο.
  4. Βάζετε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνετε για 25-30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.