Υλικά

  • 1 πακέτο χυλοπίτες
  • 3/4 του κιλού κομμένα χωριάτικα λουκάνικα
  • 1 κουτί ψιλοκομμένα ντοματάκια
  • 2 πράσινες πιπεριές σε κομματάκια
  • 1 τριμμένο κρεμμύδι
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Τριμμένη κεφαλογραβιέρα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Τηγανίζετε τα λουκάνικα, προσθέτετε το κρεμμύδι, την πιπεριά, το αλατοπίπερο, τα ντοματάκια, τις χυλοπίτες και 2 ποτήρια νερό.
Βήμα 2
Βράζετε για 15 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνετε τα λουκάνικα με τη σάλτσα που έβρασε σε ένα πυρέξ μαζί με τρία ποτήρια νερό.
Βήμα 3
Αφήνετε σε προθερμασμένο φούρνο και μόλις αρχίσει η σάλτσα να βράζει ρίχνετε και τις χυλοπίτες και αφήνετε για άλλα 10 λεπτά στους 220 βαθμούς.
Βήμα 4
Ανακατεύετε και μόλις είναι έτοιμο πασπαλίζετε με τυρί.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.