Υλικά 200 γρ. σολομό καπνιστό100 γρ. mascarpone1 κ.γ. μαγιονέζα1 κ.γ. κονιάκ1 κ.γ. χυμό lime5-6 σταγόνες ταμπάσκοΑλάτιΠιπέρι4 φέτες ψωμί του τοστ κομμένο σε καρδιές50 γρ. χαβιάρι κόκκινο Εκτέλεση Τοστάρουμε τις καρδιές ψωμιού στο φούρνο να γίνουν σαν φρυγανιά. Περνάμε όλα τα υλικά εκτός από το χαβιάρι στο μίξερ να γίνουν μία κρέμα. Την απλώνουμε επάνω στις καρδιές και γαρνίρουμε με το κόκκινο χαβιάρι.