Υλικά

  • 1 κιλό βλίτα πλυμένα
  • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • 100 γραμμάρια τυρί φέτα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Πλένετε και καθαρίζετε τα βλίτα.
  2. Στη συνέχεια τα βάζετε σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό και τα αφήνετε να βράσουν για 10 λεπτά.
  3. Όταν είναι έτοιμα τα σουρώνετε και τα μεταφέρετε σε ένα μπολ.
  4. Τρίβετε στον τρίφτη το κρεμμύδι.
  5. Ζεσταίνετε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και βάζετε μέσα το κρεμμύδι για να το σοτάρετε.
  6. Το αφήνετε μέχρι να πάρει χρώμα.
  7. Όταν πάρει χρώμα, αρχίζετε να ρίχνετε σιγά- σιγά τα βλίτα και τα ανακατεύετε με το κρεμμύδι.