Υλικά
- 200 γρ. ρύζι για ριζότο
 - 700 ml ζωμό κοτόπουλου ή λαχανικών
 - 1 συσκευασία έτοιμο πέστο
 - 100 γρ. μαλακό κατσικίσιο τυρί
 - Eλαιόλαδο, για το τηγάνισμα
 
Εκτέλεση
- Ρίξτε μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα.
 - Προσθέστε το ρύζι και τηγανίστε το για 1 λεπτό.
 - Ρίξτε στην κατσαρόλα το μισό ζωμό και μαγειρέψτε μέχρι να απορροφηθεί από το ρύζι.
 - Προσθέστε τον υπόλοιπο ζωμό, μια κουτάλα τη φορά, και μαγειρέψτε μέχρι το ρύζι να γίνει al dente, ανακατεύοντας συνεχώς, για 20- 25 λεπτά.
 - Ανακατέψτε το πέστο και το μισό κατσικίσιο τυρί.
 - Σερβίρετε με το υπόλοιπο τυρί.