Υλικά
- 1 μοσχαρίσια μπριζόλα
 - Αλάτι
 - Πιπέρι
 - 1 κ. γλ. αποξηραμένο δενδρολίβανο
 - 1 κ. σ. σάλτσα Worcestershire
 - 2 κ. σ. ελαιόλαδο
 - Για τη σος σκόρδου:
 - 3 κ. σ. βούτυρο μαλακωμένο
 - Σκόρδο
 - Μαϊντανό
 
Εκτέλεση
- Κόψτε τη μπριζόλα σε μικρές μπουκίτσες.
 - Τοποθετήστε το κρέας σε ένα μπολ και προσθέστε αλάτι, πιπέρι, το δενδρολίβανο, τη σάλτσα Worcestershire, το ελαιόλαδο και ανακατέψτε.
 - Τοποθετήστε μία λαδόκολλα στο airfryer, βάλτε το κρέας στο καλάθι και ψήστε στο airfryer στους 200 βαθμούς για 6- 8 λεπτά.
 - Για τη σάλτσα σκόρδου προσθέστε το βούτυρο σε ένα μπολ και ανακατέψτε με το σκόρδο και το μαϊντανό.
 - Απλώστε με ένα πινέλο τη σάλτσα σκόρδου στο κρέας και συνοδέψτε με ρύζι και σπαράγγια.