Τούρκος κροίσος θέλει να αποκτήσει μεγάλη ελληνική μαρίνα

Δύο Τούρκοι διεκδικούν σε διαγωνισμό τη μεγαλύτερη μαρίνα των Βαλκανίων


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
11:42
18/03/2019
Τούρκος κροίσος θέλει να αποκτήσει μεγάλη ελληνική μαρίνα
3
loading

Ένα ακόμη «φιλέτο» εντός ελληνικών συνόρων έχει βάλει ως στόχο απόκτησής του ο Τούρκος κροίσος, Φερίτ Σαχένκ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα sigmalive.com. Πρόκειται για τη μαρίνα Αλίμου.

Ο Σαχένκ, ο οποίος -όπως τονίζει το δημοσίευμα- κατέχει ήδη το 51% των μαρίνων στην Αττική, διεκδικεί τη μαρίνα του Άλιμου μαζί με την ελληνική εταιρεία «Λάμδα». Το όνομα του κονσόρτιουμ είναι «Lamda Dogus Marina Investment».

Ο Φερίτ Σαχένκ με τον όμιλο «Doğuş» θεωρείται ο πλουσιότερος άνδρας στην Τουρκία τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, οι πολιτικές του προτιμήσεις συνάδουν με την παρούσα κυβέρνηση στη γειτονική χώρα.

Στο διαγωνισμό συμμετέχει και άλλος ένας ισχυρός τουρκικός όμιλος, ο όμιλος Koç, που συμπράττει με την ελληνική εταιρεία «Άκτωρ».

Αντίστοιχα, ο όμιλος Koç θεωρείται από τα… πιο παλιά τζάκια της Τουρκίας, με «κοσμική» πολιτική κοσμοθεωρία, αλλά με αμέτρητες επενδύσεις σε κάθε τομέα της οικονομίας. Ο πρεσβύτερος των Κοτς έχει πολύ καλές και στενές σχέσεις με το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Όπως τονίζεται, ο διαγωνισμός που έχει προκηρύξει το ΤΑΙΠΕΔ βρίσκεται στην τελική ευθεία και σε λίγες ημέρες θα γίνει γνωστό ποιος από τους τρεις διεκδικητές, ανάμεσά τους και οι δύο Τούρκοι επιχειρηματίες, θα κερδίσει τη μεγαλύτερη μαρίνα των Βαλκανίων.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar .sheep

    Παρτετα και τζαμπα μην ειμαστε και ρατσισται

  2. avatar Τσουρέκια

    Προδότες υπάρχουν και κυβερνούν την χώρα οπότε λογικο μου φαίνεται να ξεπουλιουνται ολα.

  3. avatar αλιευς

    Παραδωστε στους τουρκους τα παντα.Ξεπουλημενα κορμια..

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει