Η μέχρι πρότινος ζημιογόνος φαρμακευτική εταιρεία Futura Medical Plc αναμένεται να σημειώσει υψηλά κέρδη χάρη σε ένα… νέο είδος προφυλακτικού!

Το νέο προφυλακτικό, που περιλαμβάνει Βιάγκρα σε υγρή μορφή (τζελ), στοχεύει να βελτιώσει τη στύση, καθώς και να μεγεθύνει τα… κέρδη της εταιρείας.

«Το προϊόν είναι πολύ αποτελεσματικό και κάνει το όργανο σταθερότερο, μεγαλύτερο, και η στύση διαρκεί περισσότερο για τους άντρες, που μπορεί να βρουν το να φορέσουν το προφυλακτικό ως πρόκληση», αναφέρει η Futura.

Ήδη η γνωστή εταιρεία προφυλακτικών, Durex, σε συνεργασία με την Reckitt Benckiser Group, ετοιμάζουν ένα προϊόν, το οποίο θα εμπεριέχει δόση του τζελ Zanifil της Futura, ώστε να ενισχύεται η ροή αίματος στο ανδρικό μόριο.

Η Reckitt Benckiser Group φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση της Futura. Βέβαια, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Τζέιμς Μπάρντερ, δήλωσε στο Bloomberg ότι «ενώ η Futura δεν είναι για πώληση, κοιτάζουμε να βελτιστοποιήσουμε και να μεγιστοποιήσουμε τις επιστροφές χρημάτων τη δεδομένη στιγμή».