Από το περασμένο Σαββατοκύριακο η ΕΛ.ΑΣ. με εντολή του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, άρχισε την επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Ξένιος-Ζευς» προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Όμως, αυτή η ενέργεια του υπουργού Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Δένδια, πυροδότησε την έντονη αντιπαράθεση των κομμάτων για το θέμα.

Οι πολίτες όμως της χώρας και ειδικά της Αθήνας που βιώνουν το πρόβλημα στη ρίζα του απαιτούν την οριστική λύση στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης. Ο κ. Γ.Τ.  σχολιάζει στο newsbeast.gr το θέμα και ζητά την καταγραφή των στοιχείων των μεταναστών που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα.

«Απαιτούμε σαν πολίτες από αυτούς που εκλέγουμε και αποφασίζουν για το μέλλον μας να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και στο μεταναστευτικό. Να υπάρχει φάκελος για κάθε μετανάστη. Λεπτομέρειες για το που μένει, πως ζει, που εργάζεται και που βρίσκει χρήματα να φάει. Και για τους δικούς μας που φωνάζουν, μία συμβουλή… Ας βάλουμε σε τάξη τα του οίκου μας και μετά μιλάμε για δικαιώματα χωρίς υποχρεώσεις. Επιτέλους να μπει τάξη με τους μετανάστες», αναφέρει, μεταξύ άλλων.