Άμεση ήταν η ανταπόκρισή σας στην έρευνα του newsbeast.gr για τις καθυστερήσεις στην αξιοποίηση του χώρου του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού και για τη λάθος κατεύθυνση προς την οποία κινείται το σχέδιο του Ισπανού αρχιτέκτονα Αθεμπίγιο. Κάτοικοι του συγκεκριμένου δήμου και των γύρω περιοχών – και όχι μόνο – σπεύσατε και στείλατε τη δική σας άποψη για το τι πρέπει να γίνει, ώστε η έκταση να αξιοποιηθεί με το μεγαλύτερο δυνατό οικονομικό και κοινωνικό όφελος. Σταδιακά θα δημοσιευθούν όλες οι απ-όψεις που έφτασαν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

«Αγαπητές κυρίες και κύριοι,
Γνωρίζοντας ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχια, η πρότασή μου για το Ελληνικό είναι μία και πολύ απλή. Να γίνει ένα μεγάλο πάρκο, το τι είδους πάρκο ας το σκεφτούν οι έξυπνοι και οι σχετικοί.

Ένα πάρκο για τα παιδιά μας, ένα πάρκο κατάλληλο για μωρά, για αθλητισμό, για βόλτες μέσα στο πράσινο, λούνα παρκ, ζωολογικό κήπο, πισίνες….

Τα άλλα σχέδια ανάπλασης και επένδυσης να τα πράξουν στην επαρχία. Το χρήμα πρέπει να πέσει στην επαρχία, επενδύσεις για δουλειές, επενδύσεις για τέχνη. Υπάρχουν μικρές πόλεις και χωριά τα οποία δεν γνωρίζουν τι σημαίνει σινεμά και θέατρο. Υπάρχουν χωριά που δεν έχουν βιβλιοπωλείο.

Έτσι απλά… το θέμα είναι το κατά πόσο θέλουν το κοινό καλό, ή την καταστροφή μας. Οι επενδύσεις στην παραμεθόριο και στην εν γένει επαρχία είναι εθνική υποχρέωση.

Τόσο απλά
Τάσος Κάμπας»

Περιμένουμε και τις δικές απόψεις γύρω από το θέμα. Επειδή κάποια πράγματα μας αφορούν άμεσα πολύ περισσότερο από ό,τι νομίζουμε, μπορείτε να τις καταθέσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]