Είσαι του καφέ ή του γλυκού; Ή μήπως κι εσύ μαζί με τον καφέ, θέλεις κι ένα γλυκάκι; Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, σου έχουμε καλά (και τσεκαρισμένα) νέα: βρήκαμε τα στέκια στην Αθήνα που, εκτός από καλό καφέ, σερβίρουν και θεϊκά γλυκά, συνδυάζοντας όλο το «πακέτο» μιας απολαυστικής βόλτας.

Ellyz

Αν δεν είναι αυτό το πιο instagrammable στέκι στην Αθήνα τότε ποιο; Με σκηνικό που θυμίζει περισσότερο σε ταινία, το ροζ Ellyz στο Μοναστηράκι είναι απλά, ονειρικό, ενώ τις εντυπώσεις κλέβει η τεράστια λουλουδένια καρδιά στην είσοδο. Φυσικά, και το μενού ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία, με το ροζ να πρωταγωνιστεί σχεδόν σε κάθε πρόταση του Ellyz -τόσο γευστική όσο και ποτού.
Αγίου Φιλίππου 11, Μοναστηράκι

Just Made 33

Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου, στον πεζόδρομο της Ευαγγελιστρίας, το Just Made 33 σάς φτιάχνει τη μέρα με τον πολύ καλό καφέ του. Στα συν και τα εξαιρετικά γλυκά του, με μια μεγάλη γκάμα επιλογών που παρασκευάζονται σε καθημερινή βάση.
Ευαγγελιστρίας 33, Αθήνα

Το Σερμπετόσπιτο της Νάνσυ

Από τα πιο δημοφιλείς προορισμούς για καφέ και γλυκάκι. Στο Σερμπετόσπιτο της Νάνσυ στου Ψυρρή θα συνοδεύεις τον καφέ σου με τα πιο θεϊκά γλυκά της πόλης. Ειδικά, αν είσαι λάτρης της σοκολάτας, εδώ θα βρεις τον γλυκό σου… μάστορα. Δοκίμασε προφιτερόλ, θα μας θυμηθείς.
Πλ. Ηρώων 1, Ψυρρή

Lot51

Το αγαπημένο, εξωτικό, καφέ-μπαρ στα Ιλίσια, ξεχωρίζει και για τον καφέ του, ενώ από νωρίς μπορείς να το επισκεφτείς για να απολαύσεις το brunch του ή τα λαχταριστά γλυκά του.
Παπαδιαμαντοπούλου 24Β, Ιλίσια