Τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι μία από τις αγαπημένες συνήθειες και των μεγάλων. Πόσες παρέες δε μαζεύονται στα σπίτια και παίζουν non stop τα αγαπημένα τους επιτραπέζια; Ειδικά, τον χειμώνα που σε καλεί και ο καιρός με ζεστό καφέ ή σοκολάτα.

Σκεφτείτε, όμως, τώρα πως την αγαπημένη σας συνήθεια μπορείτε να την απολαύσετε με την παρέα σας κι εκτός σπιτιού, αφού στην Αθήνα υπάρχουν αρκετά μαγαζιά, όπου μπορείς να παίξεις επιτραπέζια. Υπέροχες «παιχνιδιάρικες» γωνίες, με μεγάλες συλλογές διασκεδαστικών παιχνιδιών και καφέ ή ακόμα και ποτό, σας περιμένουν για να περάσετε ανέμελες στιγμές με την παρέα σας.

Acapus

Πρόκειται για τον πρωτοπόρο της κατηγορίας. Το Acapus άνοίξε τις πόρτες του το 1994 στο Παγκράτι, κάνοντας τη διαφορά κι ανοίγοντας τον δρόμο. Εκκεντρικός και ατμοσφαιρικός χώρος, θυμίζει Game of Thrones. Εκεί θα βρεις εκατοντάδες επιτραπέζια παιχνίδια, από τα πιο δημοφιλή μέχρι τα πιο σπάνια.

Λάσκου Β 39, Παγκράτι

Playhouse

Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά καφέ με επιτραπέζια που ξεκίνησε από τη Θεσσαλόνικη και κατέβηκε κατόπιν στην Αθήνα. Εδώ, θα βρείτε μία τεράστια συλλογή παιχνιδιών, ενώ μπορείτε να αγοράσετε κιόλας επιτραπέζια. Επίσης, στο Playhouse διοργανώνονται και τουρνουά σε δημοφιλή παιχνίδια.

Σκουζέ 3, Αθήνα

PLAyCE

Το πολύχρωμο και παιχνιδιάρικο στέκι, που θα σας ενθουσιάσει. Στο PLAyCE θα βρείτε αμέτρητα επιτραπέζια παιχνίδια για να παίξετε με τις ώρες.

Β. Λογοθετίδη 14, Αμπελόκηποι

Πανδοχείο του Δρακοφοίνικα

Το στέκι με το περίεργο όνομα, διαθέτει μία σειρά από επιτραπέζια για όλα τα γούστα. Υπάρχει ακόμα και ειδικό δωματιο για αυτούς που θέλουν να απλώσουν μεγάλα παιχνίδια που απαιτούν πολύ χώρο. Στο Πανδοχείο του Δρακοφοίνικα διοργανώνονται και τουρνουά για τους experts.

Ηλία Ηλιού 55, Νέος Κόσμος

Toy Stories

Ξεκίνησε την πορεία του το 2003 σε μια πανέμορφη μονοκατοικία στο Περιστέρι. Στο Toy Stories θα απολαύσετε τον αγαπημένο σας καφέ ή ποτό, ενώ θα βρείτε πολλές επιλογές επιτραπεζίων που χωρίζονται σε κατηγορίες όπως «στρατηγική», «μνήμη», κ.ά.

Ηροδότου 32, Περιστέρι

Superfly Cafe

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο μαγαζί για παιχνίδι, καφέ ή ποτό στην Αθήνα. Το Superfly Cafe έχει μία ρετρό ατμόσφαιρα που δημιουργεί ένα παρεΐστικο κλίμα.

Εμπεδοκλέους 28, Παγκράτι