Στην Αθήνα, αλλά και στον Πειραιά είναι πολλά τα στέκια που ξεχωρίζουν με τη φιλοσοφία και το στυλ τους. Στέκια που κάνουν τη διαφορά έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Είναι, όμως, και από τα αγαπημένα και πολυφωτογραφημένα στο Instagram, με τους θαμώνες να ανεβάζουν non stop φωτογραφίες. Σίγουρα τα έχετε δει σε αναρτήσεις φίλων σας κι έχετε αφήσει μια καρδούλα.

Ήρθε η στιγμή, λοιπόν να κάνετε μια βόλτα για καφέ ή ποτό στα πιο ινσταγκραμικά στέκια της Αθήνας και του Πειραιά, και να βγάλετε κι εσείς τις πιο τέλειες φωτογραφίες.

Ellyz Athens – Μοναστηράκι

Σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα στενά στο Μοναστηράκι θα συναντήσετε το απόλυτο «ροζ καφέ» της πόλης. Το Ellyz Athens έχει φέρει την άνοιξη στο γκρίζο αστικό τοπίο του κέντρου της Αθήνας και τραβά αμέσως την προσοχή με τα ροζ λουλούδια, την εντυπωσιακή είσοδό του με τη μεγάλη ροζ καρδιά, αλλά και τις ροζ γεύσεις που προσφέρει.

Aγίου Φιλίππου 11, Αθήνα

Line – Πετράλωνα

Ένας πρώην βιομηχανικός χώρος στα Πετράλωνα μετατράπηκε σε ένα από τα πιο «in» στέκια της πόλης. Οι χώροι του Line αποτελούν έναν ιδανικό καμβά για φωτογραφία στο Instagram, με τον καθρέφτη να αποτελεί «κλέβει» τις εντυπώσεις. Όπως και η μακρόστενη μπάρα του.

Αγαθοδαίμονος 37, Κάτω Πετράλωνα

Λάλος

Το μπαρ που άνοιξε στον Νέο Κόσμο το 2021 αγαπήθηκε όχι μόνο για τον καφέ και τα κοκτέιλ, αλλά και για το στυλ της διακόσμησής του. Ένας χώρος με προσωπικότητα, ο Λάλος θα σας «κλέψει» την καρδιά από την πρώτη επαφή. Κι εννοείται πως εδώ θα τραβήξετε τις καλύτερες φωτογραφίες για το Instagram.

Ευρυδάμαντος 19, Νέος Κόσμος

Che Cocina – Πειραιάς

Σε ένα υπέροχο διατηρητέο του 1920 στην οδό Καραΐσκου έχει «στηθεί» ένα πολύχρωμο, χαρούμενο σύμπαν για να σου προσφέρει μια αυθεντική και ολοκληρωμένη λατινοαμερικάνικη εμπειρία. Με ατμόσφαιρα που σε ταξιδεύει, αισθητική που εντυπωσιάζει και εξωτικές γεύσεις που ερεθίζουν τον ουρανίσκο, το bar-restaurant Che –ή αλλιώς Che Cocina y Barra Sudamericana, όπως είναι το πλήρες όνομά του– έχει εξελιχθεί σε έναν πιο τους πιο δημοφιλείς all day προορισμούς του λιμανιού.

Καραΐσκου 151, Πειραιάς

Beauty Killed the Beast – Κεραμεικός

Το πανέμορφο κτίριο της δεκαετίας του 1930 τα τελευταία χρόνια είναι ο απόλυτος προορισμός στον Κεραμεικό. Οι πολυσυλλεκτικές ψηλοτάβανες σάλες, το ντιζάιν του χώρου, τα vintage έπιπλα θα σας ενθουσιάσουν, ενώ εννοείται πως εδώ θα βγάλετε τις πιο ινσταγκραμικές φωτογραφίες.

Παραμυθιάς 14, Κεραμεικός

Noel – Σύνταγμα

Στην καρδιά της Αθήνας θα συναντήσετε το πιο ινσταγκραμικό στέκι της πόλης. Και αναφερόμαστε στο Noel, το οποίο μοιάζει περισσότερο με καφέ του Παρισιού. Η μπαρόκ αισθητική του και επιβλητικό κόκκινο χρώμα, έχει κερδίσει και τους πιο απαιτητικούς θαμώνες. Και περισσότερες καρδούλες στο Instagram.

Κολοκοτρώνη 59Β, Αθήνα