Αν έχεις σκύλο, ξέρεις από πρώτο χέρι πώς είναι να βγαίνεις βόλτα με το κατοικίδιό σου, να θέλεις να καθίσεις για ένα καφέ, αλλά να μη μπορείς, γιατί στα περισσότερα μαγαζιά, δεν επιτρέπεται η είσοδος στα ζωάκια.

Ωστόσο, στην Αθήνα υπάρχουν μαγαζιά που αγαπούν τα κατοικίδια, ανοίγοντας τις πόρτες τους για τα αγαπημένα μας τετράποδα. Μάλιστα, κάποια από αυτά, έχουν φροντίσει να διαθέτουν μενού με σκυλολιχουδιές που θα ξετρελάνουν το κατοικίδιό σας.

Αν. λοιπόν, στην επόμενη βόλτα σας θέλεις να απολαύσεις τον καφέ σου παρέα με τον σκύλο σου, ιδού τα pet friendly μαγαζιά της Αθήνας, όπου θα περάσετε καλά όλοι σας.

Third Place

Εδώ, το κατοικίδιό σου θα νιώσει σαν στο σπίτι του και θα απολαύσει τις σκυλολιχουδιές από το μενού, όσο εσύ θα πίνεις τον καφέ σου. Το Third Place είναι ένα ήσυχο μέρος, όπου μπορείς εκτός από το κατοικιδιό σου να πάρεις το λάπτοπ σου για να δουλέψεις ή το βιβλίο σου για να διαβάσεις. Σε κάθε περίπτωση, θα ευχαριστηθείτε την έξοδό σας αυτή.
Απόλλωνος 23β, Σύνταγμα

Mimosa

Σε ένα στενό της Νέας Φιλαδέλφειας, θα συναντήσετε ένα ξεχωριστό στέκι. Το περιβάλλον του Mimosa αποπνέει μία οικειότητα που σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα, όπως και το κατοικίδιό σου που είναι καλοδεχούμενο. Εδώ, μπορείτε να περάσετε τα πρωινά, τα μεσημέρια ή τα απογεύματά σας παρέα με το ζωάκι σας. Το Mimosa, εκτός από pet friendly, είναι και vegan friendly.
Εφέσου & Μουδανιών 26, Νέα Φιλαδέλφεια

Ohh Boy

Στο Παγκράτι θα συναντήσετε το Ohh Boy, στο οποίο μπορείτε να καθίσετε για καφέ μετά τη βόλτα με τον σκύλο. Ένα από τα αγαπημένα brunch spot της πόλης, που εκτός όλων των άλλων, προσφέρει και απίστευτα γλυκά. Μάλιστα, το στέκι αγαπά τόσο πολύ τα κατοικίδια που την pet friendly διάθεσή του, την αποτυπώνει και στο take away ποτήρι του καφέ, όπου ποζάρουν δύο σκυλάκια.
Αρχελάου 32, Παγκράτι

Ris Project

Στην ίδια περιοχή, στο Παγκράτι θα συναντήσετε ακόμα ένα pet friendly στέκι. Το Ris Project είναι ένα όμορφο καφέ-ζαχαροπλαστείο, στο οποίο το αγαπημενο σου ζωάκι δεν θα ξέρει τι να πρωτοδιαλέξει από το μενού, με τις πολλές και λαχταριστές σκυλολιχουδιές του. Βέβαια, δεν έχει λιχουδιές μόνο για σκύλους. Προσφέρει απίθανες λιχουδιές και για τη γατούλα σου, με την οποία εννοείται μπορείς να απολαύσεις μια έξοδο για καφέ στο συγκεκριμένο pet friendly στέκι, αλλά και σε όλα τα παραπάνω. Το πιο απίθανο, είναι πως στο Ris μπορείς να κάνεις το πάρτι γενεθλίων του σκύλου σου!
Ερατοσθενους 27, Παγκρατι

Barrett

Το urban στέκι του Ψυρρή, είναι από τα πιο διάσημα pet friendly μαγαζιά. Φιλόξενος χώρος, με έργα ξεχωριστών καλλιτεχνών να κοσμούν τους τοίχους, το Barrett είναι η σωστή στάση, αν βρεθείς για μια βόλτα με το κατοικίδιό σου στην περιοχή.
Πρωτογένους 11, Ψυρρή

Η σχετική ανάρτηση του Newsbeast στο Instagram