Με τέσσερις νέες ταινίες μάς υποδέχεται η πρώτη εβδομάδα του νέου χρόνου. Ορισμένες κάνουν πρεμιέρα σήμερα, ενώ άλλες έχουν βγει στις σκοτεινές αίθουσες από χτες.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Αύγουστος»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζον Γουέλς με τους: Τζούλια Ρόμπερτς, Μέριλ Στριπ, Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, Κρις Κούπερ

Οι τρεις κόρες της οικογένειας Γουέστον συγκεντρώνονται στο σπίτι των γονιών τους, στο Όσατζ της Οκλαχόμα, αναζητώντας μαζί με τους κοντινούς συγγενείς τον πατέρα τους, ο οποίος έχει να δώσει σημάδια ζωής για μέρες.

«Μόνο Οι Εραστές Μένουν Ζωντανοί»

Γερμανοβρετανική ταινία, σκηνοθεσία Τζιμ Τζάρμους με τους: Τίλντα Σουίντον, Τομ Χίντλεστον, Μία Γουασικόφσκα, Άντον Γιέλτσιν

Ο Άνταμ, βαμπίρ και underground μουσικός του Ντιτρόιτ, συναντιέται ξανά έπειτα από καιρό με την αιώνια αγαπημένη του Ιβ. Την ειδυλλιακή απομόνωσή τους, όμως, διακόπτει η επίσκεψη της απερίσκεπτης μικρής αδελφής της, Άβα.

«Πέμπτη και 12»

Ελληνική ταινία, σκηνοθεσία Θανάσης Τσαλταμπάσης με τους: Θανάση Τσαλταμπάση, Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Κώστα Βουτσά, Χριστίνα Τσάφου

Ο άτυχος Ευτύχης μάταια προσπαθεί να σταυρώσει γυναίκα και δουλειά, ώσπου πέφτει πάνω σ’ έναν παράξενο άστεγο και έναν διαπλεκόμενο μεγαλοεκδότη.

«Περπατώντας Με Τους Δεινόσαυρους: Η Ταινία (3D)»

Αμερικανικό animation, σκηνοθεσία Μπάρι Σκόλνικ

Οι περιπέτειες του Πίτση, ενός μικρού το δέμας, αλλά γενναίου και ερωτευμένου δεινόσαυρου στο τέλος της κρητιδικής περιόδου.