Κινηματογραφικά «πλούσια» μπορεί να χαρακτηριστεί η εβδομάδα αυτή, καθώς 6 νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα στις σκοτεινές αίθουσες.

Φαντασία, θρίλερ, περιπέτεια αλλά και πιο σινεφίλ επιλογές, συνθέτουν το κινηματογραφικό σκηνικό.

Δείτε τις σημερινές πρεμιέρες:

«John Carter: Ανάμεσα σε δύο κόσμους»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Άντριου Στάντον με τους: Τέιλορ Κιτς, Λιν Κόλινς, Γουίλεμ Νταφόε, Μαρκ Στρονγκ

Από τη Γη του 19ου αιώνα ο τυχοδιώκτης Τζον Κάρτερ τηλεμεταφέρεται στον Άρη, όπου πρωταγωνιστεί σε μια εμφύλια διαμάχη για την κυριαρχία του πλανήτη.

«Ο διάβολος μέσα της»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Γουίλιαμ Μπρεντ Μπελ με τους: Φερνάντα Αντράντε, Σάιμον Κουότερμαν, Ίβαν Χέλμουτ

Μια νεαρή γυναίκα πηγαίνει από τις ΗΠΑ στην Ιταλία, όπου η μητέρα της νοσηλεύεται σε ένα ψυχιατρικό ίδρυμα, για να μάθει τι πραγματικά συνέβη πριν από 20 χρόνια, όταν εκείνη σκότωσε τρεις ανθρώπους κατά τη διάρκεια ενός εξορκισμού.

«Εκεί που χτυπά η καρδιά μου»

Γαλλο-ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Πάολο Σορεντίνο με τους: Σον Πεν, Φράνσις Μακ Ντόρμαντ, Τζαντ Χιρς, Χάρι Ντιν Στάντον

Ο Cheyenne, ένας αντικοινωνικός πρώην ροκ σταρ, επιστρέφει μετά το θάνατο του πατέρα του από το Δουβλίνο στη Νέα Υόρκη. Εκεί μαθαίνει πως εκείνος αναζητούσε έναν ναζί εγκληματία, βασανιστή του στο Άουσβιτς, ο οποίος βρίσκεται τώρα στις ΗΠΑ και αποφασίζει να συνεχίσει ο ίδιος την έρευνα.

«Τα χιόνια του Κιλιμαντζάρο»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ρομπέρ Γκεντιγκιάν με τους: Ζαν-Πιερ Νταρουσέν, Αριάν Ασκαρίντ, Ζεράρ Μεϊλάν

Ένα ζευγάρι πενηνταπεντάρηδων, ο άντρας του οποίου έχει χάσει πρόσφατα τη δουλειά του, πέφτει θύμα ληστείας. Δεν ξέρει πώς να αντιδράσει όμως όταν διαπιστώνει ότι αυτή έχει οργανωθεί από έναν επίσης απολυμένο πρώην συνάδελφο του συζύγου, ο οποίος ανατρέφει μόνος τα δύο μικρά αδέρφια του.

«Elena»

Ρώσικη ταινία, σκηνοθεσία Αντρέι Ζβιαγκίντσεφ με τους: Ναντέζα Μάρκινα, Αντρέι Σμιρνόφ, Γιελένα Λιάντοβα

Όταν ο σύζυγός της, ένας πλούσιος και ψυχρός άντρας τον οποίον παντρεύτηκε σε μεγάλη ηλικία, παθαίνει καρδιακή προσβολή και αποφασίζει να κληροδοτήσει την περιουσία του στην κόρη του από προηγούμενο γάμο, η Ελένα αποφασίζει να μην αφήσει τον δικό της γιο με άδεια χέρια…