Στην 4η κατά σειρά ταινία των «Bad Boys», μαζί με τους Γουίλ Σμιθ και Μάρτιν Λόρενς θα πρωταγωνιστήσει ο γοητευτικός ηθοποιός Έρικ Ντέιν. Αν και μέχρι στιγμής λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή και τους χαρακτήρες της ταινίας κρατούνται μυστικές, σύμφωνα με το Deadline, ο χολιγουντιανός σταρ θα υποδυθεί έναν κακοποιό.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τους επόμενους μήνες, με το αχτύπητο δίδυμο των Σμιθ και Λόρενς να επιστρέφουν στους αγαπημένους ρόλους των ντετέκτιβ Mike Lowery και Marcus Burnett.

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνουν για ακόμη μία φορά οι ταλαντούχοι Αντίλ Ελ Αρμπί και Μπιλάλ Φαλάχ σε σενάριο του Κρις Κρέμερ. Στη νέα γεμάτη δράση ταινία της Sony Pictures επιστρέφουν οι ηθοποιοί Πάολα Νούνιες, Βανέσα Χάντζενς και Αλεξάντερ Λούντβιχ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τρίτη ταινία «Bad Boys for Life», που έκανε το ντεμπούτο της τον Ιανουάριο του 2020, λίγο πριν την πανδημία ξεπέρασε τα 420 εκατ. δολάρια στο παγκόσμιο bοx office και θεωρείται η πιο επιτυχημένη εισπρακτικά ταινία από ολόκληρη την τριλογία, η οποία σημείωσε έσοδα 840,7 εκατ. δολάρια παγκοσμίως.