Ο Άντονι Σταρ, ο οποίος υποδύεται τον Homelander στην επιτυχημένη σειρά του Amazon “The Boys”, συνελήφθη πριν μερικές ημέρες στην Ισπανία.

Ο 46χρονος ηθοποιός βρίσκεται στην Ισπανία τον τελευταίο μήνα για τα γυρίσματα μιας επερχόμενης ταινίας δράσης του Γκάι Ρίτσι, με πρωταγωνιστή τον Τζέικ Τζίλενχαλ.

Η New Zealand Herald ανέφερε ότι ο Σταρ ήταν μεθυσμένος και επιτέθηκε σε έναν 21χρονο σεφ σε μια παμπ στο Αλικάντε. Η έκθεση της αστυνομίας αναφέρει ότι ο ηθοποιός γρονθοκόπησε τον σεφ δύο φορές και του πέταξε ένα ποτήρι στο πρόσωπό του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί τέσσερα ράμματα πάνω από το μάτι του.

Η Daily Mail αναφέρει πως ο Σταρ, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα τους λόγους της επίθεσης, είπε στον σεφ: «Δεν ξέρεις με ποιον έχεις μπλέξει… Έκανες το λάθος της ζωής σου και θα σε ψάξω. Θέλω να σε σκοτώσω».

Στον ηθοποιό επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή. Το Variety αναφέρει ότι «οποιαδήποτε καταδίκη κάτω των δύο ετών στην Ισπανία αναστέλλεται αυτόματα εάν ο ένοχος δεν έχει ποινικό μητρώο, όπως στην περίπτωση του Άντονι Σταρ».

Ο ηθοποιός κλήθηκε επίσης να πληρώσει πρόστιμο 5.464,97 δολαρίων. Το αστυνομικό τμήμα του Αλικάντε αρνήθηκε να σχολιάσει τους λόγους σύλληψης του Σταρ, ούτε επιβεβαίωσε την ποινή του ενός έτους με αναστολή.