Το Peaky Blinders, μία από τις κορυφαίες Βρετανικές και όχι μόνο σειρές, ετοιμάζεται να ολοκληρωθεί με την 6η του σεζόν. Βέβαια, η ιστορία θα συνεχιστεί μέσα από μία ταινία, που θα προβληθεί μελλοντικά. Μέχρι τότε το Lordoftheseries.gr μας αναλύει όλα όσα θα δούμε στην 6η σεζόν:

Πότε κάνει πρεμιέρα;

Η 6η σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στην καλύτερη στο τέλος του 2021 αλλά το πιθανότερο είναι να τη δούμε στο ξεκίνημα του 2022. Ο ηθοποιός της σειράς, Conrad Khan, δήλωσε πριν λίγες εβδομάδες πως θεωρεί “ότι η σειρά θα επιστρέψει τον ερχόμενο Φεβρουάριο.”

Σε ποια φάση είναι η παραγωγή;

Τα γυρίσματα της 6ης σεζόν ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2021, την ώρα που ήταν να ξεκινήσουν κανονικά τον Μάρτιο του 2020. Φυσικά, τα πάντα πήγαν πίσω λόγω κορονοϊού. Η φάση των γυρισμάτων ολοκληρώθηκε τον περασμένο Μάιο. Όπως έχει δηλώσει ο σκηνοθέτης της σειράς, Anthony Bryne, η τελική φάση της παραγωγής (μοντάζ, επεξεργασία πλάνων) διαρκεί περίπου 6 μήνες. Οπότε πιθανότατα η παραγωγή είναι κατά 60-70% ολοκληρωμένη και ίσως και λίγο παραπάνω.

Ποια θα είναι η πλοκή και πόσα θα είναι τα επεισόδια;

Και οι 5 σεζόν είχαν από 6 επεισόδια, οπότε τόσα θα έχει πιθανότατα και η 6η σεζόν.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.