Είναι από τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές των τελευταίων ετών και η ακριβότερη τηλεοπτική παραγωγή που έχει υπάρξει ποτέ.

Η Lord of the Rings σειρά από την Amazon αναμένεται από όλους μας με πολύ ενδιαφέρον και κάθε τι που κυκλοφορεί σχετικά με την (άγνωστη) πλοκή της, πρέπει να το εξετάζουμε.

Έτσι λοιπόν, ο λογαριασμός Fellowship of Fans στο Twitter, όπως αναφέρει το lordoftheseries.gr προχώρησε σε μερικές σημαντικές αποκαλύψεις για τα 2 πρώτα επεισόδια της σειράς, όμως εμείς ξεκαθαρίζουμε πως όσα θα αναφερθούν παρακάτω είναι μέχρι στιγμής φήμες και τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο από επίσημες πηγές!

Πάμε να δούμε αναλυτικά τι αποκαλύπτει ο λογαριασμός:

  • Ο ηθοποιός της σειράς, Robert Aramayo, θα υποδυθεί κάποιο elf (ίσως τον Elrond) και γύρισε σκηνές με χαρακτήρες νάνους. Μάλιστα είχε και δικό του stuntman, ο οποίος έχει ύψος περίπου 1,95 μέτρα, γύρισε σκηνές με τους νάνους και συμμετείχε σε σκηνές με μονομαχίες πολεμικών τεχνών.
  • Ο ηθοποιός Owain Arthur θα υποδυθεί έναν σημαντικό νάνο χαρακτήρα και μάλιστα γύρισε ορισμένες σκηνές με τον Aramayo.
  • Οι νάνοι φορούσαν στις σκηνές αυτές εντυπωσιακές πανοπλίες με έμβλημα έναν δράκο, οι οποίες ζύγιζαν 15-20 κιλά. Θα υπάρξουν σκηνές με τους νάνους να ανεβαίνουν ένα βουνό, όπως και να βρίσκονται σε μία υπόγεια pub.
  • Ο βασιλιάς των νάνων φαίνεται πως μοιάζει εντυπωσιακά με τον Tormund από το Game of Thrones και αυτό μάλιστα ήταν και ένα εσωτερικό αστείο στα γυρίσματα της σειράς.