Στις 10 και 11 Αυγούστου 1996, 250.000 fans είδαν στο Knebworth δύο live shows των Oasis που καθόρισαν την µουσική! Ήταν η εποχή που η Αγγλία αποκτούσε ξανά εµπιστοσύνη στον εαυτό της, στις τέχνες και στην κουλτούρα εν γένει. Ήταν η εποχή της Cool Britannia και οι Oasis ήταν στην κορυφή.

Με ένα εντυπωσιακό setlist, που περιελάµβανε classics όπως τα Champagne Supernova, Wonderwall και Don’t Look Back In Anger, οι live αυτές εµφανίσεις στο Knebworth αποτέλεσαν το landmark για µία ολόκληρη γενιά!

Η ιστορία του weekend της 10ης και 11ης Αυγούστου και η σχέση των Oasis µε τους fans είναι στο επίκεντρο του νέου µουσικού ντοκιµαντέρ που θα δείτε, στην καλύτερη ποιότητα ήχου και εικόνας, στα Village Cinemas. Είναι η ιστορία της µοναδικής αυτής στιγµής µέσα από τα µάτια των fans που ήταν εκεί, µαζί µε συνεντεύξεις των µελών της µπάντας και των διοργανωτών.

Σε σκηνοθεσία Jake Scott, το ντοκιµαντέρ Oasis Knebworth 1996 είναι η απόλυτη κινηµατογραφική εµπειρία ενός από τα σηµαντικότερα concert events των τελευταίων 25 ετών.

23/09 στα Village Cinemas Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Βόλος-Λάρισα

Εισιτήρια στο villagecinemas.gr και στο app Village Cinemas Greece