Θέλετε να δείτε πρώτοι και δωρεάν την καινούργια ταινία «Salt» με πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα Τζολί; Ο τρόπος είναι απλός.

Κάντε share στο facebook τη συγκεκριμένη σελίδα (από το κουμπί που βρίσκεται κάτω από τη φωτογραφία στα αριστερά) και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι έχουν κάνει like στη σελίδα του newsbeast.gr στο facebook (http://www.facebook.com/newsbeast.gr)

Η avant premiere της ταινίας «Salt» έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 20:00 στα Village at the Mall στο Μαρούσι, συνεπώς μην καθυστερείτε… ο χρόνος μετρά ήδη αντίστροφα!

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.

Ο διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί.

Δείτε τους όρους της συμμετοχής εδώ

Αν είστε fan της Τζολί, οι περαιτέρω πληροφορίες περιττεύουν. Θα έχετε ήδη διαβάσει το σενάριο της νέας της ταινίας. Αν όχι, αρκεί να σας πούμε πως η Τζολί συνεργάστηκε στενά με τον Σάιμον Κρέιν (κορυφαίο κασκαντέρ) για να εξελίξουν το μαχητικό στυλ που θα υιοθετούσε ο χαρακτήρας της και επέλεξαν μια μάλλον σκληρή πολεμική τέχνη που αναπτύχθηκε στο Ισραήλ και χρησιμοποιείται από τις αμερικανικές ειδικές δυνάμεις και το FBI. «Σε κάποιες από τις προηγούμενες ταινίες μου θεωρήθηκε ότι η δράση θα έπρεπε να είναι ωραιοποιημένη, επειδή είμαι γυναίκα» εξηγεί η Τζολί. «Όμως μια κατάσκοπος που κατηγορείται για μυστική πράκτορας και αγωνίζεται σώμα με σώμα δε θα μπορούσε να μάχεται χαριτωμένα».

Η Τζολί δε δίστασε να πρωταγωνιστήσει η ίδια στη σκηνή όπου η Σολτ προσπαθεί να διαφύγει πηδώντας στην οροφή ενός φορτηγού που τρέχει, αλλά και στη σκηνή όπου σκαρφαλώνει ξυπόλυτη σε ύψος δώδεκα ορόφων. «Μου αρέσουν τα ύψη κι έτσι βρήκαμε τρόπο να το εντάξουμε στην ταινία», εξηγεί η τολμηρή πρωταγωνίστρια.

Περισσότερες σκηνές αμείωτης έντασης θα δείτε στην ταινία. Όσο για την υπόθεση θα σας πούμε ότι ως πράκτορας της CIA, η Έβελιν Σολτ (Αντζελίνα Τζολί) έχει ορκιστεί πίστη στο καθήκον, την τιμή και την πατρίδα. Η αφοσίωσή της θα δοκιμαστεί όταν ένας πρώην πράκτορας την κατηγορεί ότι είναι Ρωσίδα κατάσκοπος και η Σολτ μπαίνει στο στόχαστρο της υπηρεσίας. Ένα ασταμάτητο ανθρωποκυνηγητό θα ξεκινήσει, όπου η Έβελιν θα χρησιμοποιήσει όλες τις ικανότητες και την πολύχρονη εμπειρία της για να διαφύγει. Οι προσπάθειές της για να αποδείξει την αθωότητά της απλώς συντηρούν τις αμφιβολίες για τα αληθινά της κίνητρα, καθώς η αναζήτηση για την αληθινή της ταυτότητα συνεχίζεται και ένα ερώτημα παραμένει αναπάντητο: «Ποια είναι η Σολτ;»