Μια ιδιαίτερη συναυλία θα δοθεί την Πέμπτη 15 Μαρτίου στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου, όπου το ροκ συγκρότημα Υπόγεια Ρεύματα θα συναντήσουν το Θάνο Μικρούτσικο.

Με την παράσταση αυτή ολοκληρώνονται οι εμφανίσεις του συγκροτήματος στον Σταυρό του Νότου. Το συγκρότημα θα παρουσιάσει τραγούδια από το δίσκο που έβγαλαν μαζί με το Θάνο Μικρούτσικο με τίτλο «Τους έχω βαρεθεί», όπου διασκευάζουν τα πολιτικά του τραγούδια, τραγούδια που αποδεικνύονται πιο επίκαιρα από ποτέ.

Η συμμετοχή του Θάνου Μικρούτσικου στην τελευταία παράσταση των Υπογείων Ρευμάτων στον Σταυρό του Νότου, σηματοδοτεί και την έναρξη της καλοκαιρινής τους περιοδείας, οπότε θα συνεργαστούν και πάλι για περιορισμένες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

Τα «Υπόγεια Ρεύματα» θα παρουσιάσουν συνθέσεις από τη δισκογραφία τους με τον ιδιαίτερο ήχο που τους χαρακτηρίζει τα τελευταία χρόνια, δίνοντας έμφαση στον πειραματισμό και τις αυτοσχεδιαστικές εκτελέσεις. Παράλληλα θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τραγούδια της νέας δισκογραφικής δουλειάς που ετοιμάζουν.