Ο Φερνάντο Αλόνσο είναι από τους πιο γρήγορους ανθρώπους στον κόσμο στις τέσσερις ρόδες. Ωστόσο, φαίνεται πως η ταχύτητα δεν τον διακρίνει μόνο στα αυτοκίνητα, αλλά και στον τρόπο που ο οργανισμός του αντιδρά σε δύσκολες καταστάσεις.

Μόλις τέσσερις ημέρες μετά το ατύχημα με το ποδήλατο, που έστειλε τον Ισπανό πιλότο στο νοσοκομείο, ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 πήρε εξιτήριο και θα συνεχίσει την ανάρρωσή του στο σπίτι του, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του, η Alpine (πρώην Renault).

Υπενθυμίζεται ότι, ο 39χρονος οδηγός ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα ενώ έκανε ποδήλατο στην Ελβετία, στις 11 Φεβρουαρίου. Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι υποβλήθηκε σε επέμβαση για να αντιμετωπιστεί ένα κάταγμα στο σαγόνι, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η νοσηλεία του και η παρακολούθηση από γιατρούς.

Σήμερα, η Alpine έκανε γνωστό ότι ο Αλόνσο πήρε εξιτήριο μετά από μια περίοδο παρακολούθησης 48 ωρών. «Τώρα θα έχει μια σύντομη περίοδο πλήρους ανάπαυσης, προτού επαναρχίσει σταδιακά να προπονείται, προκειμένου να προετοιμαστεί για την έναρξη της σεζόν», αναφέρει -μεταξύ άλλων- η γαλλική ομάδα στην ανακοίνωσή της.