To πρόγραμμα της Vorsteiner, το οποίο περιλαμβάνει ένα στιλιστικό «λίφτινγκ» της Lamborghini Aventador, βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Ωστόσο, ο βελτιωτικός Οίκος αποκάλυψε τι θα περιλαμβάνει το πακέτο αναβάθμισης, καθώς και πώς πραγματοποιείται η μελέτη μέχρι την υλοποίηση.

Συγκεκριμένα, το project ονομάζεται Aventador-V και διακρίνεται από τα επιπρόσθετα ανθρακονημάτινα βοηθήματα, τα οποία είναι τοποθετημένα στο αμάξωμα του ιταλικού supercar.

Επίσης, φέρει επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες (εμπρός και πίσω), πλαϊνά μαρσπιέ, καθώς και μια «state of the art» αεροτομή. Η βελτιωμένη Aventador θα πατάει πάνω σε 20 ή 21 ιντσών αλουμινένιους τροχούς Monoblock.

Εκτός από την παρουσίαση της βελτιωμένης Lamborghini, η Vorsteiner αποκάλυψε και πώς γίνεται η μελέτη και η ανάπτυξη ενός project.

Συγκεκριμένα, χρησιμοποιούν ένα μπλε λέιζερ, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, για να αποτυπώσουν ηλεκτρονικά σε 3D το αμάξωμα, ώστε να το τροποποιήσουν πρώτα στον υπολογιστή και έπειτα να προχωρήσουν στην υλοποίηση.

Πηγή: autotriti.gr