Η «Πλειάδες Μότορς» θα εκπροσωπήσει για άλλη μια φορά τη Subaru στην έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2016», στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο διάστημα 22-30 Οκτωβρίου, παρουσιάζοντας τις ικανότητες, αλλά και τις αντίστοιχες τεχνολογικές εξελίξεις των SUV μοντέλων της, οι οποίες τα κάνουν να ξεχωρίζουν.

Ξεκινώντας από το παντός καιρού και δρόμου Outback, η Subaru επιδεικνύει την τεχνολογική της υπεροχή με ένα SUV πανέτοιμο να σας μεταφέρει μέχρι το τέλος του κόσμου, χωρίς να χάσει την άνεση του. Το Outback ενσωματώνει το εξελιγμένο σύστημα οδηγικής ασφάλειας Eyesight, το οποίο μπορεί να παρέμβει σωτήρια σε στιγμές κινδύνου.

subarr2

Δίπλα του, το Forester είναι έτοιμο να γράψει χιλιόμετρα σε όλα τα τερέν. Μπορεί να θεωρείται ως ένα από τα πιο άνετα SUVs της κατηγορίας του, αλλά τα γονίδια του παραμένουν ισχυρά και εκτός δρόμου, καθώς η θρυλική συμμετρική του τετρακίνηση AWD συνδυάζεται με την καινοτόμο τεχνολογία X-Mode, παρέχοντάς σας την άφθονη πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες.

subarr3

Τέλος, το μικρότερο SUV της γκάμας, Subaru XV, είναι ανάμεσα στις πρώτες επιλογές όσων επιθυμούν να ζουν μια ζωή χωρίς περιορισμούς.

Νίκος Τσάδαρης